Poraďte sporťák na cesty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
30.3.25 10:40

Sporťák na cesty

Hezký den,

poradíte prosím nějaký sporťák? Rádi bychom pořídili něco hlavně na cestování, aby zvládl i terén. Podmínkou jsou nafukovací kola a nánožník součástí. Co by se mi tak líbilo, tak právě nemá nánožník a Momi Clara, který mi padl do oka hned, tak ten má zas pěnová kola :zed: Momentálně máme sporťák z dvojkombinace - houpací Roan Emma, ale do auta je dost neskladný.

Edit: Moc díky za tipy, pár nápadů mám a ještě kouknu na tyhle :)

Příspěvek upraven 01.04.25 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
30.3.25 11:00

Za mě nejlepší Thule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.25 13:01

Super skladný je baby snap Valco 4, má jen 6kg, mám na něm sladěnou boudu, podložku, dá se i nepadací deka, tu mám doma ušitou z reflexního softu a chlupatiny…za nás byl fajn i na dovolenou do letadla, do auta ho skládám téměř denně, po velké zahradě projede v pohodě, polní cesty, město…na hory máme nosítko a vozejk, který je do terénu top, ale zase rozhodně není skladný…

• Citovat
  • Upravit
7230
30.3.25 13:31

Valco snap sport 4. Nafukovací kola, menší terén zvládne v pohodě. Dlouhá střecha, polohování nohou. Lehky, skladný do auta. Měli jsem jej do tří let věku dcery.
A podmínka nánožník… tak to prostě dokoupíš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
30.3.25 15:32

To Valco 4 s nafukovacimi koly jsem mela a prislo mi pekne blbe, prestoze na nej byly dobre recenze a i v obchode mi rekli, ze teren zvladne, at jiny kocar neshanim (kdyz jsem se byla divat, jestli ho preci jen nevymenit za jiny). Do mesta ok, do auta skladne, ale rozhodne ne do terenu, ani na lesni cestu ne. Nam navic asi petkrat odesla brzda, kupovali jsme neustale novou. Bylo bajecne pak tahnout dite, nakup a neposlouchajici batole po meste, kdyz jsem druhou rukou rvala kocar se zaseklou brzdou, kteremu se netocila zadni kola…

Taky Valco nase dite tak v 2-2,5 letech prerostlo, podnozka se mu pri spani pri zdvihnuti zaryvala do lytek, hlava vycnivala nad operku. Ted uz rozhodne chci kocar jiny.

Mesto i teren, koupila bych TFK mono air.. prijde mi bytelny, pohodlny, nedrncavy, projede vse a vydrzi diteti velikostne dlouho.

Navic tedy ja prechazela na sportak z hluboke Inglesiny Ergo bike, coz je Roanu asi podobne (?), a prislo mi, ze vsechno oproti tomu strasne moc drnca, ze to diteti bude hodne neprijemne. S tim TFK jsem ten pocit nemela. Ale nemam poradne zkusenost s Thule, tak nemohu porovnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
30.3.25 19:13
@Miska4311 píše: Více

Já bych doporučil Camaro, pěkný poctivý sporťák vhodný i na delší trasy. Ale do terénu to moc není. Vlastně ani neznám sporťák, který by byl do terénu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
30.3.25 19:26

Thule, TFK…. Nic lepsiho nenajdes. Nanoznik dokoupis, to je “zbytecna podminka”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí