Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poradíte v Plzni a okolí obchod s větším výběrem kočárků? Chci koupit sporťák a chtěla bych ho vidět „na živo“. Vím jen o Krtečkovi a Chmelařové, tam ale mají omezený sortiment…
napadá mě jedině superbaby u tesca na rokycanské
jestli tam tedy ještě je
ale jsou tam celkem nepříjemní, jak se kočáru dotkneš, hned vystartují prodavačky ![]()
madi píše:
napadá mě jedině superbaby u tesca na rokycanskéjestli tam tedy ještě je
ale jsou tam celkem nepříjemní, jak se kočáru dotkneš, hned vystartují prodavačky
Díky za tip! O nich jsem nevěděla. Doufám, že mi tam nezkazí náladu! ![]()
Ukulina píše:madi píše:Díky za tip! O nich jsem nevěděla. Doufám, že mi tam nezkazí náladu!
napadá mě jedině superbaby u tesca na rokycanskéjestli tam tedy ještě je
ale jsou tam celkem nepříjemní, jak se kočáru dotkneš, hned vystartují prodavačky
Nezkazí ti náladu, musíš hned jít do útoku… ![]()
Za mě jedině Chmelařová, velký výběr, ochotný, do kočárů jsem si mohla dát malou, pojezdit, sama si ho zkusit složit, rozložit atd.
kamarádka tam bydlí a jedině říkala Chmelařová http://www.plzen-info.cz/…x/index_.php?… tady jsou stránky kočárky v plzni-obchody
Tak za mě tak jedině Chmelařová…pak mě ještě napadlo,pár kočárků mají v Olympii v Pompu v tom druhém patře ![]()
Holky díky! Měla jsem cestu kolem Krtečka a zajela tam, paní mě ujistila, že nemám nic kupovat, že širší kočár neseženu. Máme problém dcerku nacpat ve fusaku do kočáru. Všichni prcci se v dnešní době ve fusaku prej mačkají!
![]()
U krtečka to bylo fajn - s kočárkem jsme si tam pojezdili, paní nám dokonce předvedla složení, abychom viděli, jestli se nám vejde do kufru, dala spousty informací a tak… v superbaby jsme se jen kočáru dotkli, že ho vyzkoušíme a hned po nás prodavačka vystartovala, že se ho nemáme dotýkat
![]()
Chmelařovou neznám ![]()