Kde koupit sporťák v Plzni?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15225
29.11.11 13:57

Sporťák plzeň

Poradíte v Plzni a okolí obchod s větším výběrem kočárků? Chci koupit sporťák a chtěla bych ho vidět „na živo“. Vím jen o Krtečkovi a Chmelařové, tam ale mají omezený sortiment…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
29.11.11 14:02

napadá mě jedině superbaby u tesca na rokycanské :think: jestli tam tedy ještě je :D ale jsou tam celkem nepříjemní, jak se kočáru dotkneš, hned vystartují prodavačky :roll:

• Citovat
  • Upravit
15225
29.11.11 14:06
madi píše:
napadá mě jedině superbaby u tesca na rokycanské :think: jestli tam tedy ještě je :D ale jsou tam celkem nepříjemní, jak se kočáru dotkneš, hned vystartují prodavačky :roll:

Díky za tip! O nich jsem nevěděla. Doufám, že mi tam nezkazí náladu! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.11.11 14:16
Ukulina píše:
madi píše:
napadá mě jedině superbaby u tesca na rokycanské :think: jestli tam tedy ještě je :D ale jsou tam celkem nepříjemní, jak se kočáru dotkneš, hned vystartují prodavačky :roll:
Díky za tip! O nich jsem nevěděla. Doufám, že mi tam nezkazí náladu! ;)

Nezkazí ti náladu, musíš hned jít do útoku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
29.11.11 15:45

Za mě jedině Chmelařová, velký výběr, ochotný, do kočárů jsem si mohla dát malou, pojezdit, sama si ho zkusit složit, rozložit atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.11.11 15:51

kamarádka tam bydlí a jedině říkala Chmelařová http://www.plzen-info.cz/…x/index_.php?… tady jsou stránky kočárky v plzni-obchody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.11.11 19:36

Tak za mě tak jedině Chmelařová…pak mě ještě napadlo,pár kočárků mají v Olympii v Pompu v tom druhém patře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
29.11.11 20:16

Holky díky! Měla jsem cestu kolem Krtečka a zajela tam, paní mě ujistila, že nemám nic kupovat, že širší kočár neseženu. Máme problém dcerku nacpat ve fusaku do kočáru. Všichni prcci se v dnešní době ve fusaku prej mačkají! :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
30.11.11 08:07

U krtečka to bylo fajn - s kočárkem jsme si tam pojezdili, paní nám dokonce předvedla složení, abychom viděli, jestli se nám vejde do kufru, dala spousty informací a tak… v superbaby jsme se jen kočáru dotkli, že ho vyzkoušíme a hned po nás prodavačka vystartovala, že se ho nemáme dotýkat 8o 8o
Chmelařovou neznám :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí