Sporťák pro dvojčata

20557
26.4.11 10:08

Sporťák pro dvojčata

Poraďte mi dvojmaminky nějaký dobrý sporťák pro dvojčata. Musí být vhodný do terénu, takže čtyřkolák. Mám EW a jsem nějaká rozčarovaná… vadí mi ty zipy na polohování zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7354
26.4.11 10:16

máme vozík Chariot Cougar s kočárkovým setem, do terénu podle mě nic lepšího, odpruženějšího a lehčího asi není. Ale je to cenově o dost jinde než sporťáky a jezdíme s ním až tak od 7 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
26.4.11 10:46
madlicka píše:
máme vozík Chariot Cougar s kočárkovým setem, do terénu podle mě nic lepšího, odpruženějšího a lehčího asi není. Ale je to cenově o dost jinde než sporťáky a jezdíme s ním až tak od 7 měsíců.

Koukala jsem na něj na netu, vypadá to vážně pěkně…
To je i za kolo, nebo jenom normální kočár? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
26.4.11 11:19

i za kolo. a taky na brusle. Na běžky jsme nepoužívali, ten ski set k tomu je docela drahý. Ale v zimě projedeš i hlubokou závějí a v lese to dává opravdu i hustý off road.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.4.11 12:00

ahoja,
a holky jak se u tohoto polohují záda?? jde to vůbec?? jinak je to naposto strašný, ale na sport ok. to je zase dobrý, al ezase jako asi jediný sporták byhc to nechtěla..

madli, jak je to široké?? a jak jsou řešené nohy? mají je jako před sebou položené, nebo svěšené a jak moc je sed sedem? na EW jsem koukala, že sed je stále docela leh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
26.4.11 14:21

do roka je tam závěsná houpačka. Jako sporťák nohy jsou mírně před, takový pololeh, ale ven vidí bezvadně všemy směry (boční slídy, otevřený nad dětmi/slída). Do 7 měsíců jsme jezdili spíš s tímhle pokud jsem věděla že nutně nepojedu 60kama dveřma a od roka už sporťák nepoužívám vůbec, nemohla jsem se dočkat až se „tanku“ zbavím.

Strašné - věc názoru, mě se zdá naopak ten komfort odpružení nesrovnatelný s kočárky o tom co obnáší manipulace s dvojkovým sporťákem ani nemluvě, chariota můžu tlačit jedním prstem, z tramvaje ho dostanu i sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.4.11 17:34

madli - takže chápu to dobře, že je to 60cm široké?? to moc není, ajko pohodlí pro děti, jsou tedy v sourozeneckém těsném kontaktu :-D no ale asi jim to neva.. to je fajn se vejít do veří..
jo do terénu je to fakt bezva, a na kolo brusle ok, al eto já využiji jen občas, kvuli tomu to fakt nepotřebuji, i když samo bych si důvod našlo, proč to doma obhajovat :-))
no strašný to je, jak z mého pohledu co do estetična je to děs, do přírody to pasuje jako víno,a le po městě bych se stím styděla, jako buran co se jede podívat v holinách na václavák :-) i když holiny jsou ted prý velká mooooda :-) to je věc názoru, je mi jasný,, že když ho máš, že je nejhezčí ;-)
jinak řízení jedním prstem a odpružení je řekla bych standard nových kočárů, resp od jisté doby na to výrobci konečně dají a toto pplní…

jen prosím jak jsou řešeny ty záda?? polohy??

no slečna teD skoro v 16m začíná teprve ťapat, tak u nás kočár je stále v kurzu a bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
27.4.11 22:53

ne 60kama dveřma projela Inglesina Domino, kterou jsem měla předtím.

Myslím že se tu řešil dvojkový kočár do terénu a ne seksi mono do města :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4