Sporťák pro mimino

455
11.3.23 23:53

Sporťák pro mimino

Zdravím, mam dvouměsíční holcicku a shanim sportak na leto (a dál). Momentálně mam dvojkombinaci kocarku Bebetto luca ale už ted mě štve, ze občas zakopavam o spodek (manžel musí chodit bokem), takze korbu ještě vyuziju ale sportovni verzi chci koupit nějakou pořádnou. Počítám s tím, ze malá v létě (půl roku+) nebude ještě sedět, takze chci nějaký, který jde dat úplně do lehu, jde dat po i proti směru, je uzpůsobeny pro větší rodiče, má dlouhou strisku. Bydlím sice ve městě, ale menší terén by měl zvladnout (kočičí hlavy, sníh..). Je nejsky takový? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
12.3.23 00:28

Jednu diskuzi už jsi tu měla, tipů tam pár bylo. Takových kočárků se opravdu vyrábí jen pár. Joie versartax, xlander x move

• Citovat
  • Upravit
455
12.3.23 00:32

@Janli ano vim :zed: chtela jsem to poupravit, přidat víc info a,,starou,, diskuzi smazat. Bohuzel až po přidání této diskuze jsem si všimla, ze stará diskuze smazat nejde, nenapadlo mě diskuzi jen opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
12.3.23 05:03

@Babadook Vy jste koupili kočárek, aniž byste si ho pořádně vyzkoušeli?
Příbuzná měla dítko ve sporťáku už od 3 měsíců, šlo o nějakou trojkombinaci Cybex, sporťák úzký, úplně do lehu. Důvod byl ten, že v korbě pořád řvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
12.3.23 07:15

Cybex balios s Lux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.3.23 08:36
@1Pears1 píše:
@Babadook Vy jste koupili kočárek, aniž byste si ho pořádně vyzkoušeli?
Příbuzná měla dítko ve sporťáku už od 3 měsíců, šlo o nějakou trojkombinaci Cybex, sporťák úzký, úplně do lehu. Důvod byl ten, že v korbě pořád řvalo.

Já jsem kočárek vybírala a na prodejně zkoušela dost pečlivě, ale vůbec mě nenapadlo se s ním projít svižně. Až při procházce jsem zjistila stejný problém jako zakladatelka. Když kočár vybíráš poprvé, nenapadne tě, co všechno by jsi měla obhlížet.

• Citovat
  • Upravit
34322
12.3.23 09:14

Na prodejne to nejde uplne poradne ozkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
12.3.23 09:16
@NicknackEK píše:
Cybex balios s Lux

Ten bych nedoporučila, máme ho a budeme kupovat jiný, protože má hodně krátkou část na nohy - už v roce a půl synovi koukaly nohy ven a nejsou kam opřít.
@Babadook Teď mám vyhlídnutý Britax Strider, ten by měl splňovat všechno, co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
12.3.23 09:38

@aanysek ten Britax vypadá dobře, akorát jsem koukala, a maximální hmotnost dítěte je uvedena 9kg, dcerka už ted ve dvou měsících má skoro 6🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
12.3.23 11:26

@Babadook 9 kg je nosnost korby, sporťák má 22 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie