Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, mam dvouměsíční holcicku a shanim sportak na leto (a dál). Momentálně mam dvojkombinaci kocarku Bebetto luca ale už ted mě štve, ze občas zakopavam o spodek (manžel musí chodit bokem), takze korbu ještě vyuziju ale sportovni verzi chci koupit nějakou pořádnou. Počítám s tím, ze malá v létě (půl roku+) nebude ještě sedět, takze chci nějaký, který jde dat úplně do lehu, jde dat po i proti směru, je uzpůsobeny pro větší rodiče, má dlouhou strisku. Bydlím sice ve městě, ale menší terén by měl zvladnout (kočičí hlavy, sníh..). Je nejsky takový? Dekuji ![]()
Jednu diskuzi už jsi tu měla, tipů tam pár bylo. Takových kočárků se opravdu vyrábí jen pár. Joie versartax, xlander x move
@Janli ano vim
chtela jsem to poupravit, přidat víc info a,,starou,, diskuzi smazat. Bohuzel až po přidání této diskuze jsem si všimla, ze stará diskuze smazat nejde, nenapadlo mě diskuzi jen opravit.
@Babadook Vy jste koupili kočárek, aniž byste si ho pořádně vyzkoušeli?
Příbuzná měla dítko ve sporťáku už od 3 měsíců, šlo o nějakou trojkombinaci Cybex, sporťák úzký, úplně do lehu. Důvod byl ten, že v korbě pořád řvalo.
@1Pears1 píše:
@Babadook Vy jste koupili kočárek, aniž byste si ho pořádně vyzkoušeli?
Příbuzná měla dítko ve sporťáku už od 3 měsíců, šlo o nějakou trojkombinaci Cybex, sporťák úzký, úplně do lehu. Důvod byl ten, že v korbě pořád řvalo.
Já jsem kočárek vybírala a na prodejně zkoušela dost pečlivě, ale vůbec mě nenapadlo se s ním projít svižně. Až při procházce jsem zjistila stejný problém jako zakladatelka. Když kočár vybíráš poprvé, nenapadne tě, co všechno by jsi měla obhlížet.
@NicknackEK píše:
Cybex balios s Lux
Ten bych nedoporučila, máme ho a budeme kupovat jiný, protože má hodně krátkou část na nohy - už v roce a půl synovi koukaly nohy ven a nejsou kam opřít.
@Babadook Teď mám vyhlídnutý Britax Strider, ten by měl splňovat všechno, co chceš.
@aanysek ten Britax vypadá dobře, akorát jsem koukala, a maximální hmotnost dítěte je uvedena 9kg, dcerka už ted ve dvou měsících má skoro 6🙈