Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taky mam velke dite a mame Thule UG2 a jsem s nim maximalne spokojena. Bazarovy se asi kolem 15tis sezene, navic ted vychazi nova verze, tak ocekavam, ze 2 pujde cenove jeste dolu.
@Ernais Ten je bohužel děsně velkej, to bych musela mít nevim co za auto abych tam do kufru narvala kočár i psy. Máme 40kg pitbula, to už něco zabere
. Plus tedy nemá velkou stříšku, což je pro mě dost zásadní. TUG3 už by na mě měl dostačující stříšku a mít místo, tak si na něj počkám a investuju do něj, je opravdu nádhernej
Také bych doporučila Thule, ale super velké sportaky ma i Britax, máme smile 3, na syna jsem měla b-motion a oba super ![]()
@weyky Já jsem smile 3 chtěla jako hlavní kočár, ale nakonec jsme vzali jiný bazarový 😃. Jenže to je samozřejmě obří kombinace, tak teď hledám něco skladnějšího. Což bohužel ani Thule není, ale na britax b-motion a pak i na b-agile jsem koukala a jsou hezký, jen ten agile…no nejsem si jistá tím prodloužením stříšky kde je nekrytý větrání. To je v zimě nepraktický
Valco snap sport ( nafukovací kola),trend je dle mého ještě větší. 14kg dítě při 98 cm se tam bez fusaku vejde úplně OK. V kufru kombíku s AMST si ho umím představit taky.
Na bazaru ho navíc seženeš za hubičku.
Trend má 4 dílnou stříšku, snap 3 dílnou ale dá se dokoupit prodloužení. Polní cesty, lesní, atd. zvládne úplně OK ( osobni zkušenost, taky máme psy)
@Anonymní píše:
@weyky Já jsem smile 3 chtěla jako hlavní kočár, ale nakonec jsme vzali jiný bazarový 😃. Jenže to je samozřejmě obří kombinace, tak teď hledám něco skladnějšího. Což bohužel ani Thule není, ale na britax b-motion a pak i na b-agile jsem koukala a jsou hezký, jen ten agile…no nejsem si jistá tím prodloužením stříšky kde je nekrytý větrání. To je v zimě nepraktický
Na to zakrytí stříšky se dá dokoupit perfektní vychytávka, jen to privazes ke strisce ![]()
@kocourGarfield píše:
Valco snap sport ( nafukovací kola),trend je dle mého ještě větší. 14kg dítě při 98 cm se tam bez fusaku vejde úplně OK. V kufru kombíku s AMST si ho umím představit taky.
Na bazaru ho navíc seženeš za hubičku.
Trend má 4 dílnou stříšku, snap 3 dílnou ale dá se dokoupit prodloužení. Polní cesty, lesní, atd. zvládne úplně OK ( osobni zkušenost, taky máme psy)
Já jsem koukala spíš na ten trend, zdál se mi takovej lepší. Já mám 175cm, muž 189cm, tak potřebujem něco vyššího ale zároveň je tchýně maličká, nějakých 150cm, tak aby mohla vozit taky a neměla madlo pod bradou ![]()
@weyky píše:
Na to zakrytí stříšky se dá dokoupit perfektní vychytávka, jen to privazes ke strisce
Jé, to je super
. To jsem vůbec netušila že se dělá a vypadá to skvěle
Dobrý den. Vybírám sporťák pro větší dítě - 14m, 89cm, 14kg.
Moje požadavky jsou : velká střecha, větší kolečka, aby projel lehký terén aniž by dítě vyklepal (lesopark, ušlapaná polňačka), skladnější.
Cenově by to bylo super do těch cca 14 000Kč za nový. Máte nějaký takový vyzkoušený?