Sporťáky z Holandska Joolz Day 2010

9879
20.11.10 12:41

sportáky z Holandska

Holky můžete mi někdo něco říct o kočárku Joolz Day 2010 ? Moc se mi líbí jen bych potřebovala nějaké info. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
20.11.10 12:46

Pandoro, to je nějaká nová varianty Joolz?? Švagrová si Joolz kupovala před rokem. Je celkem spokojená, ale vadilo jí, že na hluboké korbě je strašně otevřená stříška, hodně tam fouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
20.11.10 12:58

Nevím jestli nová je to model 2010tak asi nová varianta ne. Strašně se mi líbí ale prý se s ním blbě jezdí kvůli těm malím kolečkům ve předu. Taky je prý blbý na spaní. Píšou to na diskuzi. Prosimtě mohla bys mi říct jak je s ním švagrová spokojená ? Nevím co si mám myslet. Tedf mám Teutonii tak nevím jestli to mám měnit . Je super jen jsem chtěla změnu. Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.11.10 15:48

Vzhledem k tomu, že já sama mám Bugaboo, kde jsou ty kolečka také malá, tak za sebe ti můžu říct, že se s ním jezdí dobře, samozřejmě to není kočár do lesa :mrgreen: A také v zimě, když napadne sníh, tak ty kolečka jsou na prd, ale pokud budeš jezdit po městě, tak tam sníh odklízí, takže by neměl být problém. K tomu spaní, je to otázka zvyku. Ten Bugaboo se taky sklápí celá sedačka, né jenom záda, takže stejné jako u Joolz. Mé dítě s tím problémy nemá, ted už spí v postýlce, ale dřív vydržela i 2,5hodiny v kočárku. To samé malá od švagrové.
Jinak je švagrová spokojená, je to krásný, moderní kočárek. Ovšem záleží na tom, jaké máš požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.11.10 16:49

kočárek do města, ty kola nejsou nic moc. BGB je má odpružené mmchodem lépe.. (a hlavě má variantu zimních kol pro případ potřeby..)
sedák je o zvyku, některé děti to mají rády, jiné ne, spinkají raději na bříšku nebo tak.. a joolz se mi zdá dost malý (jako sedák) ale jen sjem ho viděla v krámě..

kdybych chtěla naklápěcí sedák, (jako že chtěla, ale další kočár nesmím :mrgreen: ) já bych volila Q.buzz, páč se mi zdá nejpohodlnější :) :)

nevím, jestli bys po spiritu byla spokojená.. je to spíš designovka než pohodlí promimčo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.11.10 19:56

Natašo, já měla pro Davídka buzze, už ten novější a ten sportovní sedák byl proti Bugaboo menší. Rekla bych, že prostorově je jako ten Joolz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
20.11.10 20:44

Já vim že Teutonka je pro mimi super pohodli a tohle je o stylu. Ten kočár se mi líbí a nemůžu na něj přestat myslet. Do lesa ho nechci jen do města a na nákupy. Mám ale dítě co má v 10měsících 11 kg a 80cm tak se bojim aby mu nebyl malej. A co ten Boogaboo ? Ten je dobrej ? Všichni ho chválej. Já potřebuju golfky ale i trochu sporták tak nevim co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.11.10 21:08

Za mě je Bugaboo jednička!!! naprostá spokojenost. Ten Joolz je designově hodně povedenej. Vem malého s sebou do obchodu a posad ho do něj, pak sama uvidíš, kolik tam má místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
20.11.10 22:51

Derido

Ty jsi hlva to mě nenapadlo ale oni ho skoro nikde nemaj skladem. Nevíš jestli je k tomu nánožník ? Nikde jsem ho nevidela.Manželovi už jsem vsugerovala že ho potřebujem tak svolil jsem happy. Tu teutonku si radši nechám co kdyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.11.10 23:00

Odkud jsi?? Co vím, tak ho mají v Holešově, mají tam různé barvy. Holešov je kousek od Zlína. Nánožník tam není, není ani u Bugače, ale já si ho nechala od jedné paní na MMB ušít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.11.10 23:20

Derido, když ono u buzze k tomu ještě prodávají ten XL sedák, i když nový bude větší a bez XL sedačky.. takže i větší dítě se vleze.. a mě se do buzze (měkkého) vlezl dvouleťák.. a ne malý.. ale ten joolz mi přišel takovej malej,.. nevím, možná jen můj pocit..

jinak skladem na prodejně jsem ho viděla v malvíkovi.. někdy v létě. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.11.10 23:59

Tak to dřív asi ten větší sedák k Buzzovi nebyl, já tam teda Dádu vozila i ve třech letech, ale už tam byl jak sardoška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.11 12:46

Dobrý den,
našla jsem vaši starou diskuzi ohledně kočárku joolz. Já ho na první pohled miluji, ale mám ten samý problém, že malému je 11 měsíců a rozměry mají stejné. Tak se chci zeptat, jestli jste kočárek koupila a jestli nelitujete. Mám sice objednaný jiný, ale na tomhle pořád uítávám. :lol: Děkuji Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mucik2
29.3.11 20:09

ahojky n,ted čtu,že maš buzzika.uplně jsem do něho zamilovana???řekněte mi prosim,jak se s nim jezdi ve snehu a v terenu.je lepši 3 nebo4.manžel nechce ani slyšet,ale ja ho nemužu dostat z hlavy.ješte se mi libi joolz a taky mutsy slider.poradteeee mi holky,prosiiiim :lol:

• Citovat
  • Upravit
13114
29.3.11 21:00

Tak buzz do sněhu určitě není, to přední kolečko je hodně malé, ale jinak jsem s ním byla spokojená(až teda na ten uzkej sedák, což někdo psal, že už se dá dokoupit i širší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí