Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky můžete mi někdo něco říct o kočárku Joolz Day 2010 ? Moc se mi líbí jen bych potřebovala nějaké info. Díky
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayPandoro, to je nějaká nová varianty Joolz?? Švagrová si Joolz kupovala před rokem. Je celkem spokojená, ale vadilo jí, že na hluboké korbě je strašně otevřená stříška, hodně tam fouká.
Nevím jestli nová je to model 2010tak asi nová varianta ne. Strašně se mi líbí ale prý se s ním blbě jezdí kvůli těm malím kolečkům ve předu. Taky je prý blbý na spaní. Píšou to na diskuzi. Prosimtě mohla bys mi říct jak je s ním švagrová spokojená ? Nevím co si mám myslet. Tedf mám Teutonii tak nevím jestli to mám měnit . Je super jen jsem chtěla změnu. Díky za info
Vzhledem k tomu, že já sama mám Bugaboo, kde jsou ty kolečka také malá, tak za sebe ti můžu říct, že se s ním jezdí dobře, samozřejmě to není kočár do lesa
A také v zimě, když napadne sníh, tak ty kolečka jsou na prd, ale pokud budeš jezdit po městě, tak tam sníh odklízí, takže by neměl být problém. K tomu spaní, je to otázka zvyku. Ten Bugaboo se taky sklápí celá sedačka, né jenom záda, takže stejné jako u Joolz. Mé dítě s tím problémy nemá, ted už spí v postýlce, ale dřív vydržela i 2,5hodiny v kočárku. To samé malá od švagrové.
Jinak je švagrová spokojená, je to krásný, moderní kočárek. Ovšem záleží na tom, jaké máš požadavky.
kočárek do města, ty kola nejsou nic moc. BGB je má odpružené mmchodem lépe.. (a hlavě má variantu zimních kol pro případ potřeby..)
sedák je o zvyku, některé děti to mají rády, jiné ne, spinkají raději na bříšku nebo tak.. a joolz se mi zdá dost malý (jako sedák) ale jen sjem ho viděla v krámě..
kdybych chtěla naklápěcí sedák, (jako že chtěla, ale další kočár nesmím
) já bych volila Q.buzz, páč se mi zdá nejpohodlnější
![]()
nevím, jestli bys po spiritu byla spokojená.. je to spíš designovka než pohodlí promimčo ![]()
Natašo, já měla pro Davídka buzze, už ten novější a ten sportovní sedák byl proti Bugaboo menší. Rekla bych, že prostorově je jako ten Joolz.
Já vim že Teutonka je pro mimi super pohodli a tohle je o stylu. Ten kočár se mi líbí a nemůžu na něj přestat myslet. Do lesa ho nechci jen do města a na nákupy. Mám ale dítě co má v 10měsících 11 kg a 80cm tak se bojim aby mu nebyl malej. A co ten Boogaboo ? Ten je dobrej ? Všichni ho chválej. Já potřebuju golfky ale i trochu sporták tak nevim co mám dělat.
Za mě je Bugaboo jednička!!! naprostá spokojenost. Ten Joolz je designově hodně povedenej. Vem malého s sebou do obchodu a posad ho do něj, pak sama uvidíš, kolik tam má místa.
Ty jsi hlva to mě nenapadlo ale oni ho skoro nikde nemaj skladem. Nevíš jestli je k tomu nánožník ? Nikde jsem ho nevidela.Manželovi už jsem vsugerovala že ho potřebujem tak svolil jsem happy. Tu teutonku si radši nechám co kdyby.
Odkud jsi?? Co vím, tak ho mají v Holešově, mají tam různé barvy. Holešov je kousek od Zlína. Nánožník tam není, není ani u Bugače, ale já si ho nechala od jedné paní na MMB ušít.
Derido, když ono u buzze k tomu ještě prodávají ten XL sedák, i když nový bude větší a bez XL sedačky.. takže i větší dítě se vleze.. a mě se do buzze (měkkého) vlezl dvouleťák.. a ne malý.. ale ten joolz mi přišel takovej malej,.. nevím, možná jen můj pocit..
jinak skladem na prodejně jsem ho viděla v malvíkovi.. někdy v létě. ![]()
Tak to dřív asi ten větší sedák k Buzzovi nebyl, já tam teda Dádu vozila i ve třech letech, ale už tam byl jak sardoška.
Dobrý den,
našla jsem vaši starou diskuzi ohledně kočárku joolz. Já ho na první pohled miluji, ale mám ten samý problém, že malému je 11 měsíců a rozměry mají stejné. Tak se chci zeptat, jestli jste kočárek koupila a jestli nelitujete. Mám sice objednaný jiný, ale na tomhle pořád uítávám.
Děkuji Martina
ahojky n,ted čtu,že maš buzzika.uplně jsem do něho zamilovana???řekněte mi prosim,jak se s nim jezdi ve snehu a v terenu.je lepši 3 nebo4.manžel nechce ani slyšet,ale ja ho nemužu dostat z hlavy.ješte se mi libi joolz a taky mutsy slider.poradteeee mi holky,prosiiiim ![]()
Tak buzz do sněhu určitě není, to přední kolečko je hodně malé, ale jinak jsem s ním byla spokojená(až teda na ten uzkej sedák, což někdo psal, že už se dá dokoupit i širší).