Spotřeba elektřiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10868
4.11.24 13:20
@Ahep píše: Více

Tam to dela ten ohrev vody. Meli byste podobnou spotrebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.11.24 13:23
@jkra píše: Více

Hloupy komentar, velice. Mam trebas luxusni lozni od Matejovskeho - bavlneny saten a zde je primo cedulka se 40st, to s terasou fakt nema co delat, nezavid :pankac:

A i kdyby byli mozno prat na 60, tak je to zbytecne plytvani za elektrinu, efekt zadny, viz co pisu vyse. Dnes prat na 40 je vic nez dostatecne.

Příspěvek upraven 04.11.24 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13018
4.11.24 13:25

Nemaj, maj naprosto dokonale prumernou spotrebu pro byt, kde se elektrina vyuziva i k ohrevu vody. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10868
4.11.24 13:25

Rucniky a povleceni peru na 60, uterky na 90.
To jsem ale rozmarila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56123
4.11.24 13:28

Jo, tak máš hedvábný satén. Asi ho málokdo koupi dětem. Tak znovu. Moc se nehybes, sedíš doma, jste dva. Těžko porovnas spotřebu s rodinou. Stačí tři lidé, co si dnes zacvičí, zabehaji a mají plnou pračku. 3_4 postele je také víc prádla než dvě. A tak dále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
@Tarena píše: Více

Jeste vic nez rozmarila tak hloupa, ale jestli u vas rostou penize na strome…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56123
@Tarena píše: Více

Strašně:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.11.24 13:33

Ty snad zijes s nsmi a zakladatelkou v domacnosti, ze mas takivy prehled kdo se jak hybe…?

Meli jsme vice deti nez zakladatelka, ale takhle vypirat nebylo treba, pritom jsme vsichni sportovali a byli i jsme stale aktivni. Nebo ze by mel v rodine kazdy max 2 trika a byli treba honem jedno vyprat? Asi jsmw si tedy mohli vic vyskakovat a mit vice obleceni v zasobe. I kdyz o zom to urcite neni jsem presvedcena, nektere baby by byly dnes nesve z toho, kdyby nejela denne pracka, tim to bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10868
4.11.24 13:45

A jeste si k tomu davam Haagen Dazs zmrzlinu a nohy na stul. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4437
4.11.24 13:45

Nevím, jsme doma tři, desetileté dítě a dva dospělí. Tričko po celodenní nošení si opravdu druhý den do práce nevezmu. Stejně tak po sportu to letí do pračky.
To nemluvím o tom, že i to desetileté dítě se ještě dokáže solidně zašpinit. Peru minimálně obden. Když bych to zprumerovala s pranim ložního, uterek a pod, tak to je téměř denně pračka. Teď po víkendu mimo domov mám minimálně tři pračky.
Peru rozhodně na víc než na 40 stupňů, bavlna minimálně na 60… Reklama je jedna věc, to co prádlo potřebuje k tomu, aby bylo opravdu vyprané je věc druhá.
My ročně spotřebujeme ve třech nějakých 1400 MWH za elektřinu, pokud vy máte ve dvou lidech 1500 tak já bych ti mohla naopak tvrdit, že spotřebu máte vysokou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56123
4.11.24 13:50

Hele, opakovaně píšeš, že už jsi lina a nejradši se valis na terase. Tvoje snachy taky vnoučatům perou 2× měsíčně? A na 40:). Ta vaše spotřeba nic moc na to, jak toho moc neuděláte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.11.24 15:28
@Menton píše: Více

To neni o zadne reklame, ty nesleduju, ale o dolozenych faktech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
4.11.24 16:04

No, docela by mě zajímala doložená fakta, kdy teplota 40° zabije bakterie. Protože se mi zrovna syn počůral v posteli a tak dnes peru již druhou pračku… A na míň než na 60° bych to určitě nepovažovala za dostatečně vyprané.
Jak často převlíkáš postel? Pokud méně nez jednou týdně, doporučuje se 60° právě kvůli patogenům. A vzhledem k četnosti vašeho praní bych neřekla, že postel převlíkáš každý týden…

• Citovat
  • Upravit
56123
4.11.24 16:11
@Asta135 píše: Více

Myslíš, že Pere i utěrky a ručníky na 40:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
4.11.24 16:16

Jestli má saténový Matějovský utěrky, tak určitě 😁 😁 😁

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie