Spožděná menstruace 10 dní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
13.4.20 10:20

Spožděná menstruace 10 dní

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Už 10 dní mám spožděnou ms, je mi 16 let, žádný sex, stále mě bolí prsa a mám strach, spoždění jsem měla vždycky tak dva, tři dny, ale takhle dlouho nikdy, potřebovala bych poradit. :( děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alena1995
13.4.20 10:23

@Erin301 Poradit s čím? Těhotná nejsi, tak to je pravděpodobně nějaký zdravotní problém, zavolej zítra na gynekologii.

• Citovat
  • Upravit
19980
13.4.20 10:26

@Erin301 poradit s čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.4.20 10:53

@Erin301 nikdy nebyl sex? Pokud ne, nejsi těhotná, tzn není a čím radit.. V tomhle věku ještě nemusí být cyklus pravidelný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
13.4.20 11:06

@martina.se To možna ne, ale to bych nahlas neříkala ať se nevykasle na lékaře. Moje mladá neteř měla zpoždění, obvodní doktorka řekla, že je to v tomto věku normální, tak na gynekologii nesla a zjistilo se, že má rakovinu, kdyby tam tenkrát šla, tak na to přišli dříve, takže bych to nepodceňovala a nespoléhala na to, co je v tomto věku normalni.

• Citovat
  • Upravit
72725
13.4.20 11:11
@alena1995 píše:
@martina.se To možna ne, ale to bych nahlas neříkala ať se nevykasle na lékaře. Moje mladá neteř měla zpoždění, obvodní doktorka řekla, že je to v tomto věku normální, tak na gynekologii nesla a zjistilo se, že má rakovinu, kdyby tam tenkrát šla, tak na to přišli dříve, takže bych to nepodceňovala a nespoléhala na to, co je v tomto věku normalni.

Teď ji stejně nikde nevezmou.. Není akutní případ.. Po korone na preventivku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
13.4.20 11:56

@martina.se Proč by ji nevzali? U nás gynekologie normalne funguje.

• Citovat
  • Upravit
72725
13.4.20 13:10
@alena1995 píše:
@martina.se Proč by ji nevzali? U nás gynekologie normalne funguje.

U nás jen akut.. Byl problém s 1.screeningem.. Jinak nikoho neberou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.2.21 14:40

10 dní spoždění

Ahoj holky mám 10 dní spoždění, bolí mě prsa, zvětšily a ztmavly mi bradavky a mám bolesti v břiše jako kdybych to měla dostat a pořád nic 😕
Před třemi dny jsem si nechala odebrat krev na HCG a byl negativní. Myslíte si, zem bych měla ještě počkat a nebo bych měla zajet na gyndu kdyby to byl nějaký větší problém? Mate některá s tímto zkušenosti?
Dekuju za vaše odpovědi ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria