Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ,slyšela jsem o sprchových koutech z luxferů.Nemáte s ním někdo zkušenosti?popravdě si ani neumim představit jak by vypadal, ale manžel by ho chtěl
no je to v podstate vyzdeny sprchovy kout, ale steny misto cihel nebo ytongu jsou z luxfer… jako nevyhodu vidim ty spary, precejen sparovani docela trpi, ale da se to osetrovat. luxfery jsou skleneny, takze udrzba docela v pohode, rekla bych…
Ahoj,
nam se bude stavet asi tak tak za mesic. Videla jsem ho i nazivo a je to super. A se sparama, pokud jsou dobre udelane, problem nevidim.
Ahojky, meli jsme celou luxferovou stenu za vanou, na pohled super, spary taky v poho, ale jelikoz mame strasne tvrdou vodu, tak na udrzbu to bylo docela psycho. Jinak je to ale super vyboceni z klasiky:-)
Katka
Tato diskuze uz hrozne stara.ale nechce se mi zakladat nova.mohl by se nekdo podelit o zkusest s cistenim.zanasenim.spar mezi luxfery ve sprchovem koutu. uvazuji o nich.
Zda se udrzba lisi treba od klasickych dlazdic se sparama. preci jen jsou mezi dlazdicema spary uzsi. dekuji Eva
@Evamartinek píše:
Tato diskuze uz hrozne stara.ale nechce se mi zakladat nova.mohl by se nekdo podelit o zkusest s cistenim.zanasenim.spar mezi luxfery ve sprchovem koutu. uvazuji o nich.
Zda se udrzba lisi treba od klasickych dlazdic se sparama. preci jen jsou mezi dlazdicema spary uzsi. dekuji Eva
Existují i luxfery bezespáré
@Evamartinek ahoj, omlouvám se že asi neporadím úplně z vlastní zkušenosti nevím, ale kamarádka to má a říkala že v pohodě, že jí nepřipadá, že by se to hůř udržovalo. Vypadá to teda super.
@Evamartinek řekla bych, že spáry jsou i mezi obkladačkama, tak je to fuk ![]()