jak na fleky od mrkve????

130
20.8.08 21:43

jak na fleky od mrkve????

tak jsem v krame koupila ten jejich uzasny odstranovac skvrn od arielu,boze nejradeji bych jim to ........male ne a ne pustit fleky od mrkve z bryndacku,peru na 50.proste vyhozeny penize :evil: :evil: nevite jak na to jinak :wink: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
20.8.08 21:55

mrkev

Taky s tím bojuju - hodně se mi osvědčilo po umazání hnedka namočit do vody s troškou prášku, potom vyprat a pokud to nepustí, tak ven na sluníčko a to je fakt záruka úspěchu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.8.08 22:22

Čerstvý fleky hned vyprat v ruce s trochou prášku. Když jsem to nestihla, normálně vyprat a na sluníčko :wink:
My teď zase bojujem s rajčatama :roll: Malá je miluje, ale ještě je sama neumí jíst tak, aby neměla část na tričku. Pokud je sluníčko, tak se to vybělí. Ale pokud ne, fleky zůstávají :evil: A to to patlám žlučovým mýdlem, peru v Arielu a prd.
U nás jedině sluníčko vypere vše do čista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
21.8.08 07:53

Ahoj,

ja peru v Arielu, nepridavam zadnej odskvrnovac a nikdy jsem problem nemela, bile peru na 60°C a barevne na 40C.

MOzna Savo Perex by pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
21.8.08 09:11

Já bych zkusila odstraňovač „Ďáblík na skvrny“ je to od fimy, která vyrábí i žlučové mýdlo Dr. Baedecker nebo tak nějak. Mají několik druhů, tak ten na ovoce a zleninu :wink: Fígl je v tom,že se to musí nechat ve vodě s prádlem cca 30min.působit a ono to fleky rozpustí.Já myslela nejdřív,ž e je to na nic, protože jsem účinky neviděla hned. Ale zlikvidovalo mi o na manželových kraťasech 3dny staré fleky od borůvek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.9.08 21:08

Ahoj, mně se na všelijaké skvrny osvědčil Pre-wash sprej od Amway. Stojí sice kolem tří stovek, ale je fakt účinný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.9.08 20:44

Ahoj, já jsem velký zastánce žlučovýho mýdla. Hadýrku namočit, pořádně namydlit a hodit do pračky. V pračce to mýdlo bude ještě působit a můžu říct, že nemám problém. Jediný, co mi vypralo trošku hůř je žlutý bodyno, který mi na šňůře posral prolétající špaček, který se solidně přežral červených hroznů… :lol: :lol: :lol: kdo to znáte, tak víte, že na to nepomůž ani svěcená voda. No a po mýdle to jde vidět jako světlunce šedej flíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
28.9.08 10:38

Taky používám žlučové mýdlo - z DM drogerie, stojí kolem 20 Kč a zatím jsem s ním vyprala všechny skvrny včetně těch od zeleniny - mrkev, paprika, rajče.. Chce to skvrnu co nejdřív namydlit, nechat působit (někdy jsem nechávala namydlené i přes noc když byla skvrna opravdu odolná) a pak vyprat v pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.11.08 00:40

Jééééééééé tak teď jsem to psala někde jinde..... já mám na fleky obecně sprej od Eurony a peru normálně na 40. Sprej obsahuje enzymy, které ty fleky sežerou. Večer z dětí svlíknu trička, postříkám a peru, až na to příjde řada. Mají super dětský prášek, který je specielně na takovýhle „dětský“ fleky (příkrmy, ovoce všeho druhu, protečená plínka).
A když něco náhodou nevyperu hned napoprvé, tak to buď vyperu příště a nebo na to dám bělidlo. To je spolehlivý. A včistila jsem jím i fleky od pampelišek na džínkách a na barevných tričkách.
Peru v tom, protože dcerka má atop a tohle jsou šetrný výrobky. Je to česká firma, to je taky sympatický. A cenově je to levnější než Persil nebo Ariel z obchodu. Dáá se toho strašně málo. Jedna pračka mě vyjde na 3-4 Kč!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný