lehali jste si do vany?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
234
17.8.08 06:19

lehali jste si do vany?

Ahoj, zařizujem koupelnu, a já se rozhoduji mezi dvěmi vanami.Ale neviděla jsem je ve skutečnosti.Kamarádka mě od nákupu zrazuje, dokud si do nich nezkusím lehnout.Lehali jste si při výběru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
17.8.08 06:39

Ahoj Yuco,
já bych si lehla. :lol: Ráda si ve vaně poležím a kdyby mi to nebylo pohodlné, tak bych těžce litovala. :cry: Toužívala jsem po rohovce, ale nevejde se nám do koupelny. Pak jsem ji vyzkoušela a byla jsem těžce zklamaná. :roll: Byl to špatný typ a ležení v ní bylo prostě příšerné. :roll: Takže se nestyď a vyzkoušej si to, protože vana se nedá jen tak vyměnit. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
17.8.08 08:14

yuka - my jsme si taky lehali do vany při nákupu. A do rohovky jsme si dokonce lehli oba najednou :-) Nikdo v obchodě se nad tím nepozastavoval, přece jen je to dost peněz. A oblečení nebo boty si taky zkoušíme, tak mi to nepřišlo divný. Mmch tu rohovku už bych nebrala, je to zbytečně hodně vody, i když máme tu menší se sedátkem v rohu. Ale s dětma pak není čas ani na normální, natož na rohovku. Snad až v důchodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.8.08 08:58

Taky vybíráme vanu, budeme mít novou koupenu. Chci klasický tvar (obdélníková, čisté linie, vanu nekupuju na dva roky aby byla trendy a nějaké divočiny by mě za pár let asi nebavily), žádné prolisy, rtysky a madla (kvůli bezpečnosti a čištění), máme dvě velmi živé děti. Jsme docela velicí (táta má něco málo pod dva metry), takže rozměr bude největší jaký se k nám vejde (tj. 180-190cm). Pokud vybíráte vanu v reálu, klidně si ji zkuste (bez bot).
Já se navíc ráda sprchuju, takže vanu vybavíme zástěnou nebo závěsem. A k vaně budeme instalovat i originál boční kryty, jsou docela drahé, ale nemusí se zdít a obkládat a je skvělý přístup k odpadu. Jen ještě váhám mezi materiály, jestli kovovou smaltovanou nebo umělohotnou.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
17.8.08 10:30

BaraF - tu plastovou má brácha a je to supr, vůbec neklouže, paráda. Pár dní jsme u nich spaly s 2letou dceru a nemohla jsem si to vynachválit. Jenže v tý době dcera ráda ve vaně „plavala“ a tak různě dováděla, nechala se tahat za ruce po břichu apod., a to zkrátka v týhletý nešlo, jak to neklouže, tak vlastně drhla o bříško. Ale tohleto je otázka chvilky, než z toho dítko vyroste, pak po zbytek života to jistě oceníte. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
17.8.08 20:07

tak budem zkoušet :) zatim mám vybráno -
http://www.polysan.net/…/190x240.jpg /> nebo
 http://www.polysan.net/…/160x160.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
18.8.08 09:20

Yuka,
tak mně se víc líbí druhá varianta se zástěnou a pračkou bez WC (to bych vážně dohromady nechtěla).
Tak si ji jděte zkusit.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
18.8.08 21:21

Já podle toho vybírala jen vanu, záchod v koupelně mít nebudem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
18.8.08 23:06

Já tedy jsem spíše sprchovací typ :lol:, ale pokud bych zařizovala novou koupelnu a chtěla bych si občas ve vaně poležet, tak bych si při výběru také určitě lehala :wink: . Myslím, že na tom není nic nenormálního a prodejci by s tím neměli mít problém. Šťastný výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
18.8.08 23:20

Já jsem lehala taky a přítel též, bo je větší, tak ať se tam vleze i on :wink: :lol: Dokonce nám to bylo přímo prodejci doporučeno :wink: Jo a boty jsme si vyzouvali :lol: :lol:

Hodně štěstí při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný