Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky,
objednali jsme se koženou sedací soupravu, ale před chvíli nám volali, že tam je drobný škrábanec, chtěla bych se zeptat zda nevíte o nějakém krému na tyto škrábance, sedačka je bílá. Moc děkuji. Katka
Ahoj, záleží jaký je to škrábanec. Jestli to je silně vyryté tak to nijak zamaskovat nepůjde. Pokud je to nějaký slabší, mohl by to skrýt nějaký krém na kůži a jakoby to vyhladit. Ale pokud je sedačka nová tak bych jim to vrátila a nechala si ji udělat bez škrábance
(teda záleží jestli ti volali z výroby)
krém bych použila jakýkoliv který je přímo na kůži. Pozor ale aby ti sedačku nezmavil když je bílá. nejdřív zkus někde na skrytém místě ![]()
Obnovuji toto téma se stejnym dotazem. Objevila jsem na cerne kozene sedačce škrábance a rada bych je necim aspoň trošku zamaskovala. Nemáte nektera nápad nebo zkušenost? Díky! ![]()
Na to mám jedn jednu radu, počkej pár let. Máme koženou sedačku 12 let a při dvou dětech a kocourovi, jsem dávno na nějaké škrábance rezignovala ![]()
@ivašot. Škrábance jsou právě od dítka, hrálo si s klíčema
Me osobne to nevadí, ale tomu kdo ji kupoval… Tak chci projevit snahu o alespoň částečnou nápravu ![]()
Jedině zkusit nějaký krém na kůži, jestli by se to trochu zatáhlo.