Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer maminky,
chtěla bych se majitelek psů a kožených sedaček, máme doma velkého pejska (45kg), a chtěla bych si koupit koženou sedačku, ale máme s přítelem strach, aby nám jí nezničil drápkama. Moc děkuji za odpověď. Ktka
Ahoj Katko,máme doma dva výmarský ohaře (40kg) a koženou sedačku jsme se pořídili záměrně kvůli nim. Máme ji 3 roky a žádnej škrábanec. Navic jejich chlupy jen setřu.Když jsme měli sedačku látkovou tak se tam chlupy zapíchly a nešlo to pořádně vysát.
Ahoj elle,
moc děkuji za odpověď, my máme amerického pitbulteriéra, tak se ptám proto, má taky krátké chlupy a látkovou sedačku, a je to děs. To jsem ráda, že to můžu oznámit příteli, ten se o tu sedačku bojí nejvíc. ![]()
Ahoj,
my meli briarda a navic prerostleho (60kg). Na kozene sedacce spaval 5 let a drapy ji nikde neposkodil. Rozhodne to bylo lepsi na udrzbu, takze smele do toho!!!
Terik
Jedna moje známá má francouzské beaucerony (nevím, jestli se to tak píše, my jim říkáme poseróni) a ti mají koženou sedačku zakázanou, tak vymysleli úžasný způsob, že si tam sednou jenom zadkem jako člověk a nohy mají na zemi. Musí to být děsně nepohodlné, ale asi mají pocit, že jsou jako my.
Halka
Nechce se mi zakládat nové téma, ale nejedná se o psa ![]()
Máme asi dva měsíce novou koženou sedačku a moje milovaná dceruška mi do ní před chvílí rýpla nůžkami tak, že je tam rýha jako od nože…Jde to nějak ošetřit, aby se to rýpnutí časem nezvětšovalo? Je to na dost namáhaném místě ![]()
Díky za rady