Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě donedávna šlo napsat všechno, když se za to slovo dalo nějaké - jakékoli znaménko - tečka, čárka, otazník, cokoli, jenže pak jsem to někde propálila a dovolila jsem si napsat "děláš si prde. l? ", někdo to naprášil a ještě ten den už to nešlo
a na to konto přestal jít i debi. l a další slova. Ale teď v tom je nějaký chaos koukám ![]()
@Šája aha, tak oni o této diskuzi ví a čekají, až se tu nashromáždí co nejíc „občůrávek“ systému, aby nám to pak zatrhli ve velkém ![]()
@Kakika píše:
@Šája aha, tak oni o této diskuzi ví a čekají, až se tu nashromáždí co nejíc „občůrávek“ systému, aby nám to pak zatrhli ve velkém
i to je možný ![]()
Aha, tak zkusím, jestli jde „k…“. Edit Tak k*rva v uvozovkách mi vyšla.
Zdravím,
prověříme, zda blokace nadávek funguje, jak má.
Nicméně věříme v úroveň vašeho vyjadřování. Sporadické využívání vulgarismů, když vystihuje danou situaci, nijak nepostihujeme. Ale urážky nebo vulgarismy silného kalibru tady nemají co dělat.
Kdyžtak vás poprosím, abyste napsali do SZ na nick admin, jaký konkrétní výraz vám systém nepovolil, ale naopak někomu ano. Koukneme se na to.
Monika
@admin jo tak až budu mít chvilku tak to sepíšu, protože mě nejde skoro nic a ostatním jo, cítím se ošizená ![]()
@sophinka1 píše:
kdo ví, jestli blokátor nezavedli kvůli tobě
Tak jdu testovat. Škoda, že nejsem naštvaná.
k*rva mi šla.
Jdu testovat dál.
perdel mi taky šla ![]()
„velmi nízké iq“ mi taky šel ![]()
„ženské přirození“ taky jde
pánské přirození v obou tvarech taky prošlo. kokos a ču. ák
Tak nevím, ale asi to blokování je vypnuté
Tak nevím. Jaká jsou ještě sprostá slova.
Tý jo, dlouho jsem tu nebyla a čučím jak puk, jak se diskuze rozjela ![]()
Se divim, že ji nesmazali, když tu jsou sprostá slova ![]()