Sprostý nadřízený

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.2.13 18:43

Sprostý nadřízený

Odešla jsem po krátké době z práce a zjistila jsem, že takových nás je hodně. Majitel firmy všem holkám (administrativa) nadává: Ty blbá krávo, ty pi..o. Klientům říká: Tady tu pi…u šu…kám a už jsme dělali i anál a tak. Každý den několikrát řval, že jsme neschopné, že nám nebude platit ani minimálku, nic neumíme. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte taky takové zkušenosti z práce. A bylo by možné ho nějak společně zažalovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
16.2.13 18:52

A v jakém oboru děláte? :lol: Umím si představit tak jeden, kde by klient po slovním průjmu takového kalibru, ještě někdy spolupracoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.13 18:55

Stavební

• Citovat
  • Upravit
659
16.2.13 19:06

@RyBANA asi tak, člověk by se hned zeptal na obor, to snad ani není možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
16.2.13 19:16

U nás je jeden velkoobchod, kde majitel-šéf-jedná dost podobným způsobem. Holky odcházejí, střídá se to tam jak na běžícím pásu. A kdo tam je, tak je to proto, že nemá jinou práci a peníze nutně potřebuje.
Zatím nikdo nic neřešil jinak než tím, že odešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.13 19:40

Zažila jsem

Ředitele hypermarketu, kterej mluvil s podřízenýma stylem,,tohle dejte do pr..a vyse..tam něco jinýho, kdo to tam takhle vypí,,,udělali jste to na h..atd.Bylo to hrozný, těžko se pracuje, člověk se cítí, jako nějakej povl, že si nezaslouží jednat slušně. Ale on tak mluvil i o zákaznících(na co si tam ta pí..stěžuje, pošlete ji do pr..),takže prostě člověk na svém místě 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.13 20:12

„Dáma“, co mě zaučovala v domově důchodců na mě párkrát zařvala:„Do prde. e sakra dělej…“, když jsem měla problém otočit nemoucího člověka na bok.

• Citovat
  • Upravit
2752
16.2.13 20:38

Ahoj, tak nápododbně :lol: dělala jsem v hotelu recepční a když měl ředitel náladičku, mlátil dveřma, neodpovídal na pozdravy, občas vyvedl z restaurace hosty protože si dali něco co on nepovolil / tatarák../ :nevim: a pak řval na číšníky před hosty… :zed: :zed: :zed: pokojský seřval vždy tak, že chodily a brečely… skrátka HOVADO 8o jednoho dne měl zase tu svojí a přišly nějaký ženský na solárko, když zaplatily a odešly dolu do solárka, tak se s tím svým hnusným šklebem zeptal:,,co chtěly ty krávy " nejprve mě to překvapilo a pak jsem odpověděla :,, když jsem jela ráno autem kolem ohrad / jezdila jsem 16km kolem ohrad a dvou vesnic /, tak nic neříkaly, tak se jich běžte zeptat " :P nejprve zkameněl, pak třísknul dveřmi a do večera jsem ho neviděla. Nakonec to dopadlo tak, že jsem mu za 14 dní na noční / zrovna měl dobrou náladu / řekla, že už pozítří nepřijdu, že mám jinou práci. On se mě zeptal, a co jsem udělal a já na to, že je hnusnej hulvát, kterej akorát prudí a řve a že už ho mám dost. Na pozítří jsem nastoupila do jiné práce a díky kámošce, která tam dělá správcovou a která ho ukecala, aby mi tu výpověď na hodinu podepsal a nedělal problémy, tak podepsal a mám svatej klid :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
16.2.13 21:11

Takový buran nemá co dělat ve vedoucí fukci! Bohužel si dneska může firmu založit kdejaké pako :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
16.2.13 21:34

@MUFICE přesně tak :cert: :cert: :cert: nevím jak zakladatelka ale tadyten hnusák je vyučenej kuchař 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat