Srandamačka ke svatbě

4419
5.4.07 13:06

Srandamačka ke svatbě

Ahoj holky, už mi dochází inspirace a hledám něco hoodně originálního a hlavně super srandovního. V červnu se nám žení kamarád. On poprvé, ona bude již vdaná podruhé. Ona má z prvního manželství syna, ale spolu mají již malou dcerku. No a teď co. Všechno je takový ohraný. A ona už nechce nic moc velkého, když je to podruhé, ale zase se bere ohled na něj. Žení se přeci jen poprvé a všichni doufáme, že naposledy . Máte někdo dobrý tip, co jim udělat za srandu?? Já jsem fakticky nějak bez inspirace. _________________

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
5.4.07 14:50

Ahoj, přesunula jsem diskusi do Dárky a překvapení, oslavy a svatby
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.4.07 18:22

Co něco takového? :D
www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
5.4.07 21:38

Na svatbach se vetsinou vybiraji penize do nevestina strevicku, nebo se drazi podvazek, nebo se vybira do klobouku nebo se plati za tanecek s nevestou… nuda.
U nas se vybiraly penize na plastiku pro nevestu (me). Muj svedek, zacal vypravet muj pribeh, kdy jsem jako mlada divcina zatouzila ulovit chlapecke srdce, ale problem byl v tom, ze jsem byla desne skareda. :lol: (Na tohle je potreba spoluprace nevesty, samozrejme). Tak ze pry ted vsem predvede jak oskliva jsem byla.
1. nechala jsem si obarvit vlasy (na:,–(il mi paruku, z takovych tech stribrnych provazku, co se davaj na stromecek)
2. nechala jsem si zmensit usi (na:,–(il mi velke plastove usi)
3. nechala jsem si odstranit dioptrie, na:,–(il mi bryle, jeste tlustsi nez ma Lenka Plackova v cundr country show.
4. Nechala jsem si zmensit ruce, ktere jsem mela velke jak chlap (na:,–(il mi na ruce rukavice mickey mouse)
5. na zaver toho vseho prozradil, ze jsem vlaste predtim byla chlap, zvedl mi saty a ja pod nima mela chlapsky trenyrky s medvidkama a obrovsky boty na tkanicky.
Pak rekl, ze jestli chtej, abych byla zase jako driv, tak musej pridat zenichovi na moji plastiku. No a za prachy mi postupne odstranoval usi, bryle..... no, ale nakonec se pry nevybralo dost, tak mi pry zustaly velka chodidla ve velkych botech (to melo svuj ucel, uz me hrozne bolely nohy z lodicek, tak jsem si v tech skrpalech desne lebedila :lol: :lol: ).

Pak jsme taky dostali svatebnim darem strom zivota, lasky a penez. To byl obycejny fikus v kvetinaci, na nem byly nalepena cervena srdicka a pripevneny prachy ve tvaru maslicek (jak jsme delavali ocas u papiroveho draka).

Pak jeste prachy pripevnene na balonky nafouknute halogenem ve velkem pytli, kdyz se otevrel vsecko vyletelo ven a zustalo u stropu (nepraktikovat tam, kde maj velky vetraky :lol: :lol: )

Misto hazeni ryze na novomanzele vychazejici z radnice, je hezke pouzit bublifuky a foukat bublinky :-)

Tak snad si neco vyberes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.4.07 11:48

Taky bychom potřebavali radu, v naší partě to už bude pátá svatba a nechceme se opakovat a nápady docházejí… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
6.4.07 16:02

martinda, no a čo ste robili na tých prvých štyroch?? pre inspiraci ostatných;o)))

ja v tomto neporadím, mi väčšinou niečo realizujeme v rámci partie po svadbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný