Sraz Emimiňaček Praha,kam?

Emimi
3.9.10 13:57

Sraz Emimiňaček Praha,kam?

Chtěla bych vás poprosit o zajímavé typy na pěknou restauraci v Praze. Plánujeme s holkama z emimina sraz v říjnu v Praze, ale potřebovaly bychom najít pěkné místečko, kde by se ta naše kleveťárna odehrála :-D Podmínkou je otevíračka v sobotu od 10h, dobré ceny jídla a pití, dostupnost MHD, nejlépe metra, bude nás cca 10-15 holek,pravděpodobně bez účastí dětí. Poradíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
3.9.10 14:52

Restaurace Gusto Vinohradská! Velký prostorný dětský koutek, normální příznivé ceny, celkem obstojná obsluha, asi tři minuty chůze od metra - stanice Jiřího z Poděbrad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
3.9.10 14:53

Promiň, teď jsem se dočetla, že bez účasti dětí, v tom případě máte možností asi milion :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emimi
3.9.10 15:11

beckie, tak například, něco prověřeného? Nahoď udičku, nejsem z Prahy, děkuju :huban:

• Citovat
  • Upravit
4132
3.9.10 15:38

Záleží v kterých místech budete mít sraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emimi
3.9.10 16:13

To ještě nevíme, aby to bylo dobře dostupné - nejlépe blízko metra, každá přijedeme odjinud :think:

• Citovat
  • Upravit
691
3.9.10 16:49

záleží taky asi na cenové relaci :) a chcete spíš restauraci, nebo nějaká kavárnička? docela ty restaurace kolem centra mám prochozené, tak když mi to líp naspecifikuješ, ráda poradím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emimi
3.9.10 22:54

Aby tam bylo jídlo (tak třeba do 200 Kč ??) a pití (nic předraženého, klasika do +- 30 Kč nealko), jedno jestli restaurace nebo kavárna,ale aby tam bylo i něco k snědku.

• Citovat
  • Upravit
691
6.9.10 20:30

S tou 10.hodinou je to komplikovaný, projíždím a koukám, že všude maj až od 11 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.11.10 12:26

cau, jak to dopadlo s tim srazem? Diky za info.Tasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.