Sraz Emimiňaček Praha,kam?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Restaurace Gusto Vinohradská! Velký prostorný dětský koutek, normální příznivé ceny, celkem obstojná obsluha, asi tři minuty chůze od metra - stanice Jiřího z Poděbrad!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, teď jsem se dočetla, že bez účasti dětí, v tom případě máte možností asi milion ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
beckie, tak například, něco prověřeného? Nahoď udičku, nejsem z Prahy, děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit
To ještě nevíme, aby to bylo dobře dostupné - nejlépe blízko metra, každá přijedeme odjinud ![]()
- Citovat
- Upravit
záleží taky asi na cenové relaci
a chcete spíš restauraci, nebo nějaká kavárnička? docela ty restaurace kolem centra mám prochozené, tak když mi to líp naspecifikuješ, ráda poradím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aby tam bylo jídlo (tak třeba do 200 Kč ??) a pití (nic předraženého, klasika do +- 30 Kč nealko), jedno jestli restaurace nebo kavárna,ale aby tam bylo i něco k snědku.
- Citovat
- Upravit
S tou 10.hodinou je to komplikovaný, projíždím a koukám, že všude maj až od 11 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Chtěla bych vás poprosit o zajímavé typy na pěknou restauraci v Praze. Plánujeme s holkama z emimina sraz v říjnu v Praze, ale potřebovaly bychom najít pěkné místečko, kde by se ta naše kleveťárna odehrála
Podmínkou je otevíračka v sobotu od 10h, dobré ceny jídla a pití, dostupnost MHD, nejlépe metra, bude nás cca 10-15 holek,pravděpodobně bez účastí dětí. Poradíte?