Srážlivost krve u dítěte

Anonymní
10.1.16 16:10

Srážlivost krve u dítěte

Dceři (3,5) brali krev a zjistli jí špatnou srážlivost krve. Brali ji 2krát v jednom týdnu a hodnoty byly podruhé ještě vyšší. Je tu někdo, kdo s tím má zkušenosti a rozumí tomu? Co to vlastně znamená? Při dalším odběru krve srážlivost krve nešla změřit. Teď nás čeká další odběr krve a já se začínám bát. Co nás může čekat? Co se s tím dá dělat? Mohla to mýt zvýšené pouze výjimečně a mohlo se to samo srovnat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.1.16 16:20

@JayLee Je jí 3,5.

• Citovat
  • Upravit
101642
10.1.16 16:56

@JayLee Já do toho tedy nechci kecat, ale Fraxiparin je naopak prevence před sraženinami, ne? Stejně tak HA je kontraindikována u zvýšené srážlivosti, nikoliv u snížené, jak píše zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.1.16 17:56

Anonymní, napiš SZ. nebo alespoň něco bližšího.
dělámm v oboru, ne teda s dětma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.1.16 18:12

@JayLee pises ptakoviny. jednak- pokud pisou, ze dite nabirali trikrat a zhorsovalo se to. hodnoty srazlivosti nemeritelne- to nebude dedicna trombofilie. genetika se nabere jednou a itec. zdrave dite nebudou trapit trema odbery. navic u dedicne trombofilie nejsou zadne nemeritelne hodnoty cehokoli.

rekla bych ze u zakladatelci y ditete bude spis problem opacny- nedostatecna srazlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.1.16 18:49
@JayLee píše:
no tak hlavne ze ty tomu rozumíš a vis všechno a jses z oboru ;) to jsme tu kazda druha koukam :mrgreen: ja jen napsala názor za sebe takze klidne at jich ma zakladatelka vic a sama si to prebere ;) co clovek to názor a zkušenost asi tak ;)
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.1.16 19:42

@JayLee jinak na někoho z oboru jsem tady ještě nenarazila. teda jedna holka, co už ale dělá něco jiného. ale máš recht, že samozvaných odbornice na trombofilie je tu požehnaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí