Kožní infekce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
298
9.1.16 18:43

kožní infekce

Dobrý den, v pátek se u mé dcerky (3 roky) objevil na obličeji flíčky červené, pak jsem si všimla že jí svědí hrozně nožičky, na prstech i na patech červené puchýře, dnes jsme jeli s manželem na pohotovost, na puse se to viditelně zhoršily, je to jakoby puchýř nalitý vodou a ono se to objevilo na zadečku na nohách za kolínko i v tříslech, dr řekl že je to kožní infekce, napsal nám fundicin a prej mám i mazat pudrem. Svařila jsem i řapík a otírám ty mokvavé místa. Dnes půlhodinový brekot jak jí nožičky svědily. Je to bez teplot zatím. V pondělí jdu k mé obvodačce. A vůbec nevím co nás čeká. Jsem zoufalá a bezradná jak brečí nevím jak jí pomoci. Je to hnusný pocit. Znáte maminky, utěšuji jí že se to spraví. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
298
9.1.16 18:57

@JayLee no neštovice jestli takhle budou svědět to bude hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.1.16 19:12

Stejně to máme my, ale řekl že je to kožní infekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.1.16 20:26

@JayLee nejhorší že jí nepomůžeš, radši bych tu bolest nebo to svědění vzala na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.1.16 22:00

Syn měl tu nemoc ruce, nohy, pusa asi před měsícem. Neměl moc pupínků, ale svědily, tak na to měl kapky Fenistil. Přešlo to samo. Teďkom má pár pupínků na zadečku, dva na tváři. Pořád si je rozškrabával, tak zase dávám Fenistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.1.16 22:01
@JayLee píše:
ono ji svedilo hlavne to první ta nemoc usta nohy ruce pusa zacalo to na spodku nözicek a pak to slo nahodu dal po tele a ty nestovice to jen dotentovali :roll: ty uz tolik nesvedily pak ;)

No to je radost :(
Edit. aby to neznělo zle. Jako ty dvě nemoci hned po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
10.1.16 16:49

Holky vypadá to na Impetigo, fakt sajrajt… na noc prej dithiaden ale radši po dotazu u dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí