Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, v pátek se u mé dcerky (3 roky) objevil na obličeji flíčky červené, pak jsem si všimla že jí svědí hrozně nožičky, na prstech i na patech červené puchýře, dnes jsme jeli s manželem na pohotovost, na puse se to viditelně zhoršily, je to jakoby puchýř nalitý vodou a ono se to objevilo na zadečku na nohách za kolínko i v tříslech, dr řekl že je to kožní infekce, napsal nám fundicin a prej mám i mazat pudrem. Svařila jsem i řapík a otírám ty mokvavé místa. Dnes půlhodinový brekot jak jí nožičky svědily. Je to bez teplot zatím. V pondělí jdu k mé obvodačce. A vůbec nevím co nás čeká. Jsem zoufalá a bezradná jak brečí nevím jak jí pomoci. Je to hnusný pocit. Znáte maminky, utěšuji jí že se to spraví. Co si o tom myslíte?
@JayLee no neštovice jestli takhle budou svědět to bude hrozné
@JayLee nejhorší že jí nepomůžeš, radši bych tu bolest nebo to svědění vzala na sebe…
Syn měl tu nemoc ruce, nohy, pusa asi před měsícem. Neměl moc pupínků, ale svědily, tak na to měl kapky Fenistil. Přešlo to samo. Teďkom má pár pupínků na zadečku, dva na tváři. Pořád si je rozškrabával, tak zase dávám Fenistil.
@JayLee píše:
ono ji svedilo hlavne to první ta nemoc usta nohy ruce pusa zacalo to na spodku nözicek a pak to slo nahodu dal po tele a ty nestovice to jen dotentovality uz tolik nesvedily pak
No to je radost ![]()
Edit. aby to neznělo zle. Jako ty dvě nemoci hned po sobě.
Holky vypadá to na Impetigo, fakt sajrajt… na noc prej dithiaden ale radši po dotazu u dr…