Zánět průdušek u 9 měsíčního chlapečka

575
7.1.16 14:51

Zánět průdušek u 9 měsíčního chlapečka

Dobrý den maminky. Prosím o rady a podporu.. Malý 9 měsíců má zánět průdušek. Dnes jsme byli u dr naordinovala nam Fenistil, Spiropent, a Stoptusin. V pondělí máme jít na kontrolu, pokud se to nezlepší dostane Antibiotika. Rýmu nemá. Jen hrozně kašle :( Za jak dlouho se vaše miminka z toho dostali? Mám strach, aby nemusel do nemocnice, nebo tak něco :( Na takové situace nejsem připravená :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
7.1.16 14:59

Snad to bude brzo lepší :kytka: Nás Spiropent od ATB několikrát zachránil, ale občas taky nebylo zbytí a ATB děti dostaly. Neplaš se s nemocnicí, pokud se mrňous nezlepší po Spiropentu, jsou v záloze ta ATB, ale věř, že budou naordinované léky stačit. U nás došlo ke zlepšení po Spiropentu tak za 2-3 dny ;)
My už jedeme během měsíce v druhém nachlazení. Podruhé dlouhotrvající kašel, no, je to na hlavu, takže ti rozumím ;) Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 15:04

A prosímtě ten spiropet jsi davala 2× denně 5 ml?  :)

• Citovat
  • Upravit
72725
7.1.16 15:06
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky. Prosím o rady a podporu.. Malý 9 měsíců má zánět průdušek. Dnes jsme byli u dr naordinovala nam Fenistil, Spiropent, a Stoptusin. V pondělí máme jít na kontrolu, pokud se to nezlepší dostane Antibiotika. Rýmu nemá. Jen hrozně kašle :( Za jak dlouho se vaše miminka z toho dostali? Mám strach, aby nemusel do nemocnice, nebo tak něco :( Na takové situace nejsem připravená :(

z nejhoršího asi za 3 dny, zcela do týdne - měl půl roku.. klid, proč by měl do nemocnice? Je to jen zánět průdušek.. mi to dotáhl starší ze školy.. dodržuj léčbu a neplaš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.1.16 15:09

U toho 9m prtěte? To teď nevím, tuším, že to bylo míň, protože teď jsme dávali 18m 12kg klukům 6ml 2× denně. Ale samozřejmě dávej podle MUDr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
7.1.16 15:17
@fragola píše:
U toho 9m prtěte? To teď nevím, tuším, že to bylo míň, protože teď jsme dávali 18m 12kg klukům 6ml 2× denně. Ale samozřejmě dávej podle MUDr. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 15:19

Mě řekla dr 2× po 5ml. Malý má 8.5 kg. Dnes jsem mu to dala v 9 ráno a dám mu zase v 7 večer. Zítra už mu dám v 7 a v 7 večer, bude to tak dobře? Jinak teplotu má po odečtu 37.3 a papá normálně.

• Citovat
  • Upravit
24837
7.1.16 15:22
@Anonymní píše:
Mě řekla dr 2× po 5ml. Malý má 8.5 kg. Dnes jsem mu to dala v 9 ráno a dám mu zase v 7 večer. Zítra už mu dám v 7 a v 7 večer, bude to tak dobře? Jinak teplotu má po odečtu 37.3 a papá normálně.

Tak se drž toho, co řekla MUDr. a dávej, tak, jak jsi psala. Ať je malý brzo fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 15:22
@Verunka158 píše:

• Citovat
  • Upravit
4144
7.1.16 16:17
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky. Prosím o rady a podporu.. Malý 9 měsíců má zánět průdušek. Dnes jsme byli u dr naordinovala nam Fenistil, Spiropent, a Stoptusin. V pondělí máme jít na kontrolu, pokud se to nezlepší dostane Antibiotika. Rýmu nemá. Jen hrozně kašle :( Za jak dlouho se vaše miminka z toho dostali? Mám strach, aby nemusel do nemocnice, nebo tak něco :( Na takové situace nejsem připravená :(

ahoj..malá měla průdušky onehdá a je jí taky 9.měsíců a ten týden brala amoksyklav a už dobrý pak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.16 11:52

Holky, prosím dávali jste PROSPAN? Jestli ano, tak po nebo před jídlem.?

• Citovat
  • Upravit
33005
10.1.16 11:53
@Anonymní píše:
Holky, prosím dávali jste PROSPAN? Jestli ano, tak po nebo před jídlem.?

Dávala jsem, jak jsem si vzpomněla. Ale spíš mi to přišlo rozumnější až po jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí