SŠ OBOR PRODAVAČ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
My tady nejsme holky a kluci. To jsi špatně. Musíš na nějaky web pro učně.
- Citovat
- Upravit
Nebo na facebooku může být skupina přímo s tvou školou. Ono každá škola může mít a požadovat trochu něco jiného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To fakt někdo hledá v květnu sešity na příští školní rok, na webu dospělých, není to tu od 16? A bude se přes prázdniny učit, ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
To fakt někdo hledá v květnu sešity na příští školní rok, na webu dospělých, není to tu od 16? A bude se přes prázdniny učit, ne
Určitě, přes prázdniny si natrénuje „Ženu za pultem" ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem vyučená prodavačka a je to ten nejzbytecnejsi obor, co může být
(učňák jsem dodělala v roce 2008)… Pokud se to nezměnilo, bude tam zbožíznalství, obchodní provoz… Myslím, že jsme tam měli v prvaku i chemii a fyziku, jinak klasický předměty matika, čeština, cizí jazyk… Ale být tebou, tak bych se porozhlidla po něčem,.co má větší smysl a kde se něco naučíš
Tyhle obory jsou pro ty nejhloupější a mě to posunulo hrozně dozadu, kdy jsem ztratila schopnost se učit
Ale tak je to jen můj pohled na věc, každý to má jinak ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, také jsem šla na učňák, ale ne z důvodu, že bych byla hloupá, ale z důvodu toho, že jsem si podělala známky a flákala jsem učení, takže volba byla jasná učiliště s tím, že se časem uvidí…A i když to teď bude znít divně, byli jsme třída celkem chytrých dětí a většina z nich měla své důvody proč skončili na učilišti. Vesměs většina dál pokračovala v dálkovém studiu a i dále na VŠ, takže učiliště nutně neznamená jen hloupé děti.
Ale je fakt, že jsem zažila i klasický učnák a tam byli opravdu blbci.
Jinak co se předmětů týče tak co si pamatuji..zdravověda, psychologie, ekonomika, obchodní provoz, účetnictví, daňová evidence, informatika, zbožíznalství, ekologie, matika, čeština…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj moc prosím byl někdo na SŠ oboru prodavač/prodavačka? Nemáte ještě staré sešity zajímá mě plán učiva moc moc Vám předem všem děkuji. Děkuji!
Příspěvek upraven 15.05.21 v 09:38