Pedagogická střední škola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ss Pedg dalkove
Ahoj. Obracím se sem s dotazem na Vaše zkušenosti /rady. Kvůli zranění jsem nedokončila VS a vzhledem k neuplatitelnosti oboru už to ani neplánuji zkoušet znovu. Každopádně mám gymnázium. Zatím jsem nikdy neměla problém sehnat práci ovšem pomalu přemýšlím co dál. Nyní zaměstnání mám a slušné, ale pozici nemám jistou na pořád. Přemýšlím tedy pomalu co dále. Zjistila jsem, že mne moc baví práce s dětmi a pomalu mám pocit, že me to láká do MŠ. Zjistila jsem si, že mi stačí si dodělat 2 roky a odborné maturitní předměty.
Chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s tímto dálkovým studiem SŠ a nejlépe zda to šlo zvládnout například při dětech. Popřípadě, zda je možnost i na dálkovém studiu ss přerušit. Je mi totiž téměř 30 a necháváme volný průběh rodině.
Všem děkuji za jakoukoliv zkušenost. Hezký večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, delala jsem dalkove 2 roky. Vyuka byla 1 odpoledne v tydnu. Byly tam povinne 3 sportovni kurzy. Akorat ten turisticky by sel delat pri tehotenstvi. Skoro vsechny studentky dalkoveho studia byly zaroven matkami deti ruzneho veku. Jde o to mit hlidani. Pak male miminko, kdyz by bylo jen kojeno, tak to by mohlo byt horsi. Jinak treba si to dodelat na rodicaku s ditetem nad rok, kdyz je hlidani, tak to by nemusel byt problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji. Hlídání by problém nebyl.jde mi spíš o náročnost studia. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@den93 Pokud máte maturitu na gymnáziu, nechtěla by jste zkusit vyšší pedagogickou školu dálkově? Akorát tam se tedy studuje 4 roky a vy by jste to předpokládám měla ráda dokončené dříve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@den93 píše:
Děkuji. Hlídání by problém nebyl.jde mi spíš o náročnost studia.
Narocne jakoze na uceni to neni. Akorat musis hrat na klavir, takze jestli nehrajes, tak ti to nejaky cas vezme. Je potreba cvicit. Pak ty sportovni kurzy jsou casove narocne. My meli plavani-3 dny, turisticky kurz 4 dny a lyzarsky 5 dni. Coz zase s malym miminkem chce promyslet. Lepsi stihnout jeste bez defi. Jako tehotna taky asi lyzovat nebudes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka děkuju. Nevím zda by mi tyto věci neuznali. Studovala jsem totiž sportovní VŠ. Došla až ke statnicim. A pak úraz a tak dlouhý že už se vracet nedá. Učím teď TV na ZS takže mám za sebou od lyžování po kanoistiku
navíc jsem instruktor. Nepopírám že by to mne nechtěli znovu…
Děkuji ale za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proto jsem na Futurum nesla, kvůli těmto povinným kroužkům. Navíc jim loni hodili myslím povinnou maturitu z angličtiny. A co jsem slyšela, tak je tam docela drtili. Záleželo jakého chytneš učitele?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit