Staci 1 fusak?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
150
23.9.05 19:18

Staci 1 fusak?

Ahojte,
nasla som na nete fusak do nasho kocarku za polovicnu cenu, ako sme ho kupili my. tak rozmyslam ci nekupit aj druhy. Vyuzijem oba, alebo staci jeden. Vopred dik za skusenosti.
A mam este 1 otazku. Myslite ze tie "original' fusaky do kocarov. ide mi konkretne o tento http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
su dost teple? Zda sa mi dost tenky a v porovnani s tymi ktore maju vo vnutri kozusinu :( :?
Pekny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
23.9.05 21:58

Ahoj Ayrinko,
my jsme měli fusak jen jeden a úplně stačil. Pokud byl někde maličko ušpiněný, vyčistila jsem to kartáčkem a fusak vyprala až po sezoně. Ten na obrázku je pěkný, nevím ale co je uvnitř. Já jsem měla fusak uvnitř fleesový, nahoře šusťák a byla jsem s ním (teda spíše malá) naprosto spokojená - byl teploučký :lol:
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.9.05 22:10

Moc diky Silvi,
uz som myslela ze mi nikto nenapise :(
Takze druhy kupovat nebudem. Aj som si myslela, ze mat 2 je asi zbytocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.11.05 12:52

Ahojky,ja som si tiez kupila odtial fusak na moj kocik za super cenu :lol: V:,–(e ich mali okolo 2100,–Neboj nepotrebujes dva to je uplna zbytocnost.Teplucky je dost.On sa ti zda tenky ale tento material je robeny tak,ze neprepusta teplo von a ani ho neprefuka.Ked bude uplne brutalne mrznut zabalim Tobiaska do deky a potom do fusaku.Mas na svojom kociku nanoznik?Pa Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
9.11.05 12:58

Poradíte nezkušené mamče, co oblékáte do fusaku? Zatím bylo hezky, tak jsme se bez něj obešli, ale teď co nastaly ty mlhy......
Bosorka+honzík 2 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
9.11.05 12:59

Ahoj Ayrinko,

ja bych 2 fusaky klidne vyuzila, protoze mam dva kocary. Vzhledem k tomu, ze bydlime v patre, tak mam jeden kocar na balkone na spani pres den. Fusak do nej by se hodil. Zatim na balkone pouzivam pouze fleecovou deku a pres to perovou z postylky. Az bude chladneji, tak to budu muset vyresit jinak. Po pravde se mi do druheho fusaku nechce investovat, takze si nejak poradim s jednim.

Takze 2 fusaky bych uzila, ale je to luxus.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.11.05 13:11

Ahoj Bosorka,ja obliekam Tobiaskovi zatial bodicko,mikinu alebo svetrik,pancuchy,nohavice,na nozky takove kozusinkove cizmicky(capacky) z H&M,ciapku(najlepsie su na snurovanie)lebo len take nasuchovacie sa stale krutia okolo hlavicky a nedrzia vobec,potom ma prcek stale uska vonku.Na zaver zimnu bundicku s kapucou a sup do fusaku.Zatial to malemu uplne staci lebo ked ho vytiahnem je pekne teplucky ale nie mokry.Daj pozor aby sa zbytocne moc neprehrieval a nepotil.Ked zacne mrznut pridam este jednu vrstvu na bodicko a miesto bundy obleciem overal a pridam sal.Niekde som citala,ze sa nema davat salik malim detom cez pusu ako to niektore mamicky robia.Uz si nepamätam preco presne to bolo ale nieje to skrz dovod,ze by dieta zle dychalo :? ale nico ine :lol: Pekny den a nech ta zima rychlo ubehne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
9.11.05 13:17

Díky za odpověď , s tou šálkou to výjimečně vím :-)))) - když ji ma mimčo před pusu tak se mu na ni může dělat námraza z dechu, ale to hrozí asi jenom když fakt hodně mrzne
Bosorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4