Staford skvělý pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Staford skvělý pro děti
Vážení milovníci psů,
obracím se na Vás s prosbou Chtěl bych být adoptován.
Jmenuji se Aron a jsem 2letý Ameriský stafordshirský teriér, jsem hodný, veselý, poslušný a vděčný.
Pániček mě šoupl do ohrádky 20 km od svého bydliště. Z Moravských Budějovic do Střelic
Jezdí za mnou jen občas a to na 15 minut. Nakrmí mě, trochu se proběhnu a hned mě zase zavře do malé klece. Je mi tady moc smutno, jsem jako ve vězení a nevím za co, a také nevím jestli mě páníček už nemá rád nebo na mně nemá čas.
Sousedé se o mně starali a nahrazovali tak péči pánička, ale z důvodů nepochopení došlo k rozporům mezi lidmi a páníček pozamykal bránu a sousedi za mnou už nemohou chodit.
Moc teskním. Mám v kleci výkaly a je mi těžko. Já nejsem žádná věc ale živá bytost, která umí mít ráda. Nevím jak dlouho tady ještě budu.
Spoléhám na hodné a odpovědné lidi, kteří mně budou sledovat co se se mnou děje a pomohou mi.
Vděčný Aron. Vážení milovníci psů,
obracím se na Vás s prosbou Chtěl bych být adoptován.
Jmenuji se Aron a jsem 2letÝ Ameriský stafordshirský teriér, jsem hodný, veselý, poslušný a vděčný.
Pániček mě šoupl do ohrádky 20 km od svého bydliště. Z Moravských Budějovic do Střelic
Jezdí za mnou jen občas a to na 15 minut. Nakrmí mě, trochu se proběhnu a hned mě zase zavře do malé klece. Je mi tady moc smutno, jsem jako ve vězení a nevím za co, a také nevím jestli mě páníček už nemá rád nebo na mně nemá čas.
Sousedé se o mně starali a nahrazovali tak péči pánička, ale z důvodů nepochopení došlo k rozporům mezi lidmi a páníček pozamykal bránu a sousedi za mnou už nemohou chodit.
Moc teskním. Mám v kleci výkaly a je mi těžko. Já nejsem žádná věc ale živá bytost, která umí mít ráda. Nevím jak dlouho tady ještě budu.
Spoléhám na hodné a odpovědné lidi, kteří mně budou sledovat co se se mnou děje a pomohou mi.
Vděčný Aron.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A ty jsi kdo, páníček, sousedi? Asi nemůžeš někomu dát psa, co není tvůj.
a už vůbec ho doporučit k dětem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, už tam všichni bezime.
Pokud mas pocit, ze je pes v ohrožení, kontaktuj městskou policii a nějaký v tomto směru aktivní azyl pro zvířata (ochránce zvířat).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Silný, zanedbaný, nevychovaný, nesocializovaný pes je k dětem úplně ideální
twl to je hardcore tohle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně bych na prasáka dokumentovala kolikrát tam páníček byl a jak se o psa stará, následně bych kontaktovala PČR pro týrání a zanedbání zvířete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Staford je skvělý pro děti, ale musí mít pevnou ruku a být dobře vycvičený, dospělýho psa s pochybnou minulostí i původem bych k dětem fakt nevzala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Citové vydírání - kdepak ses, pejsku, naučil psát a surfovat??
Nevíme, kdo to píše - ale takto to zůstat nemůže.. pokud jste sousedi - řekněte páníčkovi, že dokumentujete stav a situaci psa a budete to oznamovat pro trestný čin
Zanedbání péče o zvíře z nedbalosti podle § 303 odst. 1 trestního zákoníku…
Pokud jsi majitel, tak hodit inzerát na bazoš. cz tam se většinou rychle někdo ozve…
všude mu bude líp, než u vás v té kleci… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!