Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To je mi moc líto
Bude to stahování dělohy, pár dní to trvá. Mě vždycky pomohly 2 paraleny zároveň.
Nemohli tam ještě zůstat zbytky, raději bych zavolala doktorce.
To mě hrozně moc mrzí ![]()
Rozhodně to vypadá na stahování dělohy. Mi tedy zabral ibalgin, nebo dva paraleny úplně v pohodě. Pokud ti nepomůže ani trošku silnější dávka, zavolala bych si doktorce a případně bych se domluvila na kontrolu.
Přeju hodně sil! ![]()
V nemocnici mi na to dávali algifen, ale ono to trvá pár dní a prejde to samo.
Děkuju všem…myslím, že zůstat by tam nic nemělo po revizi…tak doufám, že to co nevidět přejde a zatím si zvýším dávku Paralenu…já ho normálně takřka neužívám na nic, tak jsem si říkala, že jeden musí stačit… děkuju
Z prvního porodu jsem to měla tak 3-4 dny, u druhého me břicho bolelo týden a fakt hodně. Jsou to takové silnější ms křeče středem bricha. Hodně sil
Jo, to bolí fest, je to jako po porodu, mně nejvíc pomáhal ten Algifen. Vydrž, brzy to bude lepší ![]()
Ahoj…prosím o radu, bohužel jsem teď potratila ve 23tt, jednalo se o normální vaginální porod a poté revize placenty. Teď jsem 3. den doma a hrozně mě bolí břicho, vždycky křečovitá bolest co zase odezní… přisuzuji to stahování dělohy?? Máte radu co s tím můžu dělat? Nějaký Paralen, Ibalgin vůbec nefunguje… popřípadě jak dlouho to může trvat?? Asi by se ta bolest zvládala líp, kdybych tu měla to miminko, ale takhle je to dost ubíjející a s každou křečí trpím i psychicky…