Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžou to být, Braxton-Hicksovými kontrakcemi (poslíčci): Tyto kontrakce jsou nepravidelné, obvykle bezbolestné (nebo jen s mírným tlakem), krátké a mizí při změně polohy nebo odpočinku. Jsou to vlastně takové „tréninkové“ kontrakce dělohy, která se připravuje na porod. Pokud si nejsi jistá nebo máš jakékoliv obavy.
Je vždycky lepší být opatrná a nechat se zkontrolovat, zvlášť když jde o miminko. Většinou to nic vážného není, ale klid na duši je k nezaplacení.
kdyby jsi náhodou zašla v doktorovi tak mi dej vědět ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
doporučila bych magnézko, nožky nahoru a čekat. Když nepoleví a naopak to začne mít nějaký interval, pak pohotovost. Ale je to běžné, bříško tvrdne a celkově se tělo připravuje. Nicméně opatrnost nadevše, takže když to začne být divné, jela bych. ![]()
Ahoj holky, pred cca 15 minutama jsem se vratila z prochazky a uz kdyz jsem dochazela k domu mě bolely bedra a mirne bricho. Obcas citim i mirne stahy v podbrisku. Ted sem skoro mesic na prochazce nebyla skrz pocasi a jine aktivity, jsem 27+3tt. Nekrvacim, kdyz lezim nic neboli ale obcas jeste citim ty stahy. Myslite, ze mam zajet radsi k doktorovi? Četla jsem ze v tomto tydnu je to takove bezne vuci velikosti a tíze mimina.