Stála by vám tato práce za to?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak za ty penize by to stalo, ale… clovek vydrzi i daleko horsí veci, ale zalezi jak to citis ty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Určitě bych do toho šla, všude je něco a věř, že podmínky v práci mohou být mnohem horší ( vím od známých ve svém kolí )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš na výběr? Za 19 000 čistého dělám s VŠ od rána do odpoledne taky, kolektiv vcelku neřeším, zodpovědnost obrovská, dojíždím přes celé město, ale nenapadlo by mě řešit, jestli tahle práce mi stojí za ty nervy. Mám tři děti a potřebuju je zabezpečit, mimo to však svou práci miluju. Dle mého máš práci za slušné peníze na dobu neurčitou a to je v dnešní době spíš výhra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo pracovala, kazda koruna je dobra a ten plat je dle me velice dobry…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska si clovek nemuze vybirat,bohuzel.Plat mate krasny za 8h smenu, tolik nekdo nevydela ani za 12h smeny.Co se tyce zodpovednosti, tu ma snad kazdy v praci byt malou, ale ma. Kolektiv bych neresila, udelejte to co mate a alou domu, oni vas nezivi.;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všema deseti, nebo můžeš dělat na vesnici, kde ti zpívají ptáčci, ale za polovic
A každá kancelář zvlášť by mi vyhovovala mnohem víc, než otevřená líheň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevidím žádný důvod proč ne
![]()
Pomlouvačný separační kolektiv je snad všude.
Mimochodem, pokud jsi otrávená, zkus manuální práci, a přejde tě to ![]()
Příspěvek upraven 27.06.14 v 17:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Důležité je, zda tobě to stojí za to. A zda máš možnost změny, která by s jistotou vedla k lepšímu. Plat na SŠ pozici není špatný, zodpovědnost… není to zodpovědnost za lidský život, takže z mého pohledu o nic nejde, stěžovat si na dojíždění mi přijde směšné (dojíždím hodinu tam a hodinu zpět od patnácti, co jsem šla na stření školu), že jsi v centru města a tedy hluk a zplodiny je nepříjemné, ale zase navozuje otázku Máš možnost pracovat v klidném, čistém prostředí?
Jediné, co by mi opravdu vadilo, je kolektiv, ve kterém se necítím dobře - nicméně pokud tvá práce nevyžaduje setrvalou kooperaci s někým dalším, dokázala bych se výměnou za jistotu trvalé práce povznést i nad to. Ženy z ostatních kanceláří tě nemusí zajímat vůbec a s těmi ve vlastní můžeš vztahy zkusit vylepšít nebo si nasadit sluchátka a přilepit oči na obrazovku…
Každopádně, důležité je, zda máš reálně možnost získat ve všech ohledech lepší práci, kterou bys měla na dobu neurčitou + s možností brát si OČR kdykoliv je potřeba… Podle toho bych se rozhodovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám vysokou školu a dělala jsem 8 hodin u pásu, celý den stát, na 3 směny za 16 čistého. a byla jsem ráda, že jsem vůbec něco sehnala-v oboru jsem neměla šanci-je nás strašně moc-vím že obor byla chyba ale co už. teď už jsem na mateřské, ale věřte, člověk vydrží hodně a hlavně když ví, že zabezpečí rodinu a nemusí neustále koukat na každou korunu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za ty peníze, bych určitě v práci zůstala. Jen v případě, že by se mi rýsovalo něco jiného, tak bych odešla. Můžeš být ráda, že máš takovou práci. Co by za to jini dali, dělají zapodstatně méně peněz a ještě snášejí buzeraci nadřízených(50 letou ženu buzeruje 20 letý spratek) V ženském kolektivu se vždycky pomlouvá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vypadáš celkem zpruzele, já být tebou, tak měním místo, ale tak zas jsem v jiné situaci, musíš počítat s tím, že třeba nenajdeš hned, budeš třeba půl roku bez práce, tak abys to měla vošéfovaný. Jestli už se ti něco rýsuje, tak jo, ale taky s rezervou - můžou tě vyhodit ve zkušebce. Zas nekoukej na to, co maj za peníze jiný. Asi něco umíš, máš praxi a můžeš to snad prodat za podobný prachy jinde
Jako jenom proto, že uklízečka bere desítku, tak přece není důvod, aby za stejný prachy makala např. účetní. ![]()
Spíš jsem se tě chtěla zeptat, jak to děláš s tím dítětem. Píšeš hodinu dojíždění tam a zpět, tzn 10 hodin čistýho času v tahu. To ho vyzvedává / odváží někdo jinej, nebo to stíháš sama? Pomáhá rodina nebo máš chůvu? Já taky řeším, jestli nastoupit za podobných časových podmínek, ale ty děti jsou holt jen na mně, příbuzné na vyzvedávání na každý den nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, pracovala bych tam. Ty prachy by mi za to staly. V kazde praci je neco.Taky jsem delala v pomlouvacnem kolektivu a podle me je dulezity nepomlouvat s nima a jejich drbani tve osoby si nepoustet k telu. To dojizdeni se mi vubec nezda hrozene.Ja jezdila busem 45min tam a 45 zpet a cestou jsem si vzdy trocho odpocala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to přijde jako super místo. Takový plat nemám ani po 7 letech v mém zaměstnání, taky dojíždím, taky sedím celý den u PC, ale na 8 hodin se u nás moc nehraje - často zůstávám déle, je to podle potřeby (jako přesčas to ale není a náhradní volno se taky nedává). Jo a mám teda VŠ. Zodpovědnost mám také velkou, s kolektivem je to jako všude jinde - někteří jsou fajn, s některými si nerozumím, z benefitů mám jen něco málo dovolené navíc a služební mobil, který se ale používá jen v rámci služebních hovorů. A mimochodem - je to za celou moji pracovní kariéru moje nejlepší místo, jsem tady ráda a neberu ty vyjmenované věci jako nedostatky. Jsou i daleko horší místa a když vidím, jak se k nám na obyčejné administrativní místo s malinkým platem hlásí desítky děvčat, včetně vysokoškolsky vzdělaných, které by za takové místo byly šťastné a vděčné, tak si svého místa vážím - nikdo mě nebuzeruje, nešikanuje, neponižuje, jsem v teple a v klidném prostředí, tak co víc si přát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Funguje s tatínkem, manžel má volnou pracovní dobu, vodí a vyzvedává ze školky. Já dítě vidím půl hodiny ráno a pak 2 hodiny večer.
Tak to máš štěstí, že vyzvedává tatínek
, no ale vidět děti tak málo dprčič, to nevím, jestli já dám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit