Podnikej z domova

3088
27.6.14 08:52

Podnikej z domova

Hledám práci po MD a našla jsem od 2 různých lidí nabídku Podnikání z domu, kdy se živíte prodejem výrobků Herbalife. Prý nikoho neotravujete, ale spravujete lidi, kteří to chtějí sami. Dá se to mít jako přivýdělek, nebo jako hlavní práci, ale i tak je to na ŽL. Něco samozřejmě stojí prvotní školení, atd, takže zadarmo to není.

Dle mě je to stejně styl AVON, Oriflame, atd. Slyšeli jste o tom? Případně jaký máte názor?

Já se k tomu tedy stavím spíše negativně - dle videa lidi nakecají cokoliv klidně, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9693
27.6.14 08:54

Herbalife nikdy.. taky jsem měla tu čest.. a chodili jsme po ulici a oslovovali lidi.. na začátku po mě chtěli vstupní platbu, teď už nevím kolik to bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
27.6.14 08:59
@mishka123 píše:
Herbalife nikdy.. taky jsem měla tu čest.. a chodili jsme po ulici a oslovovali lidi.. na začátku po mě chtěli vstupní platbu, teď už nevím kolik to bylo..

Údajně 1850kč, ale musím projít školením, zařídit si webovky, atd. Dle popisu je to fakt z domova a nikoho neoslovuješ takhle přímo. Jedeš ty lidi, co o to mají zájem.

Právě se mi nelíbí, že jsou školení v 8 večer a musím to mít na ŽL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
27.6.14 08:59

Avon a Oriflame je lepší určitě tím, že Herbalife v téhle době už ani moc lidí nevěří.. Avon a Oriflame se prodává pořád.. a neslibuje hory doly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
27.6.14 09:01

@Maty1989
tak možná, že teď už je to trochu jinak.. nevím, byla jsem tam před cca 4 roky.. ale moc lidí už Herbalife nevěří.. my jsme teda chodili po Praze a oslovovali.. hlavně, žádný jistý výdělek, když dáš tu investici už..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
27.6.14 09:04

@Maty1989
Jejda, já s Herbalifem mám zkušenost…jako ten, koho ukecávali. Tohle fakt ne… Jsou to fanatici a cpou lidem zázračné koktejly :roll: :zed: :zed:. Cpali do mě, že by na jejich koktejlech měli žít i děti a těhotné ženy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.6.14 09:06

Ja mela za to, ze u nas uz je Herbalife davno mrtvy brouk :think: zvolila bych neco jineho, tady do toho musis investovat cas i penize, jistota vydelku zadna a hlavne driv to byvalo letadlo pokud vim, takze vic bys vydelala tomu nad tebou nez sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
27.6.14 09:09

Herbalife je předražený, nechápu lidi, že to ještě kupují. Byla jsem několikrát na výplachu hlavy u prodejců, kteří papouškují naučené moudra a o racionální stravě toho moc nevěděli. Já osobně bych do toho nešla. Možná ale jen nechápu jejich filozofii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.6.14 09:14
@Maty1989 píše: Údajně 1850kč, ale musím projít školením, zařídit si webovky, atd. Dle popisu je to fakt z domova anikoho neoslovuješ takhle přímo. Jedeš ty lidi, co o to mají zájem.
Právě se mi nelíbí, že jsou školení v 8 večer a musím to mít na ŽL.

Jasně, ale to si moc nevyděláš, když budeš sedět a čekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
27.6.14 09:17
@mishka123 píše:
Avon a Oriflame je lepší určitě tím, že Herbalife v téhle době už ani moc lidí nevěří.. Avon a Oriflame se prodává pořád.. a neslibuje hory doly…

Skrz co tomu lidi nevěří? Já třeba osobně tu značku ani moc neznám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.6.14 09:26

@Maty1989 došla jsem až do posledního výběrovýho kola :mrgreen: a lidi si musíš nahánět sama nebo lákat lidi na prodej a budeš mít provize z nich, nevzala jsem to, nevěřím, že bych prodala tolik výrobků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
27.6.14 09:30
@dzarunka píše:
@Maty1989 došla jsem až do posledního výběrovýho kola :mrgreen: a lidi si musíš nahánět sama nebo lákat lidi na prodej a budeš mít provize z nich, nevzala jsem to, nevěřím, že bych prodala tolik výrobků

Díky, taky to tak nějak vidím, že by to stejně za ty prachy moc nevynášelo, díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.6.14 09:34

Do toho bych nešla, je to všechno stejná pakáž :cert: Nevěřím, že budu sedět na zadku a čekat, až se mi někdo ozve, tak bych nic nevydělala a donutilo by mě to vyrazit do ulic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.6.14 09:41

Take bych do toho nesla. Je to obycejne opruzovani lidi a tahani z nich penize. Navic jsou ty koktejly pekna sra.ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
27.6.14 09:42
@Deninina píše:
Do toho bych nešla, je to všechno stejná pakáž :cert: Nevěřím, že budu sedět na zadku a čekat, až se mi někdo ozve, tak bych nic nevydělala a donutilo by mě to vyrazit do ulic :mavam:
@Lejaa píše:
Take bych do toho nesla. Je to obycejne opruzovani lidi a tahani z nich penize. Navic jsou ty koktejly pekna sra.ka

Díky holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat