Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem to tedy nezazila, ale nejlogictejsi vysvetleni mi pripada, ze jsi proste dvakrat mela smulu, vajicko se oplodnilo, ale neudrzelo a odeslo. Stat se to muze… ![]()
Jestli teda neberes nejake leky, ktere zvysuji hcg?
@Klementyna neberu žádné takové léky. Překvapilo mě, že byla druhá čárka i 10DC, tedy před ovulací.
Nějaké testy ukazují i ovulaci taky se mi to stalo a druhý den mi to dr. potvrdila, viděla na UTz prasklý fokul
Duchy na testech prý může udělat i cysta. Ale to by musela být nějaká velká potvora, že by neodešla s MS a to bys asi cítila třeba při sexu ![]()
@Petiik cysty nemám, byla jsem na kontrole hned před prvním snaženíma nic, jedině že by se udělala pak. To je možné. Jinak už fakt nevím, celkem mě to štve teda ![]()
Když se test nechá namočný trochu déle, tak je tam pak docela dobře vidět ta drážka, kde může být ta druhá čárka a vypadá to jako duch…jen to není moc růžové, ale spíš do šeda…tak jestli to není ono. jak moc je ten duch výrazný? Nemáš fotku?
A nechávám tak 5s nikdy nepřesáhnu hranici 10s jak píšou v návodu
@Anonymní píše:
@alenka84 mámmě se zdaji právě jako klasický duchové
hm, tak to nebude ono, tyhle jsou pěkně vidět
Netuším, co by to mohlo znamenat ![]()
@alenka84 děkuju, hlavně je mám pořád, už 2 měsíce, zajdu k dr a třeba bude moudřejší. ![]()
Holka, běž k doktorce, aniž bych chtěla strašit, já to tak měla, snažili jsme se, přišla menstruace, normální s kusama sliznice, tak jsem po skončení začala měřit bazální teplotu, byla divně vysoká, tak mě v půlce cyklu napadlo udělat test, byl takový lehce pozitivní, trochu silnější než tvůj duch, tak jsem se radovala, přeci jen jsem četla, jak spousta ženských při těhu menstruuje, pak jsem zase krvácela, duch krapet sílil, nijak světoborně, šla jsem k doktoru, verdikt mimoděložní, ještě se jali čekat, jestli se neobjeví v děloze, týden, málem mě nezachránili, když to ruplo. U tebe to zatím nehrozí, HCG je nízké, asi to ani neopdovídá, jen já mám už k takovýmhle divným jevům sakra respekt a raději mažu hned k doktorovi, v tom únoru 2011 při mě stáli všichni svatí, možná i čerti.
@terinka4444 k dr. jdu tento měsíc, já newmám žádné bolesti, BT normální, MS normální, žádný výkyvy. Jen tyhle duchové na testech mě pekelně štvou a to mamatest nedělává jen tak si myslím.. ![]()
Mamatest dela krasne, viditelne ruzove dzúchy v dobe ovulace ![]()
Ahoj všem,
holky, co si myslíte o tom, že mám stále duchy na těhotenských testech? Testuji klasickým mamatestem 10. Je tam duch pořád, o miminko se snažíme, takže první měsíc jsem si myslela, že by to mohlo být biochemické, když duch, možná spíš slabá čárka nesílila, přišla normálně ms, jen byla trochu silnější. Tak 10DC jsem si udělala test, byl tam zase duch, pak snažení, pak testování, zase duch až do MS která dorazila normálně.
Co si o tom myslíte? Měla jste to některá? Znervožnuje mne to…
Omlouvám se za anonym. Tereza