Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Známá měla stejný problém, reklamovali podlahu, protože tam byl špatnej podklad. TeĎ mají novou a mají po problému. JInak mop doporučuji tento: http://mopy-uklidove-soupravy.heureka.cz/…w-mop-52014/
Také jsem „ujetá“ na podlahu, musí být pořád čistá. I přes den se občas přistihnu, že beru hadřík a otřu každou kapku.
Nosíme pantofle, černé ponožky. Nemám ráda, kdy dcera nosí hadrové bačkory ve tvaru zvířat-mám tendenci je ob den prát, protože jsou špinavé. ona je má tak ráda.
Snažím se mít nadhled, ne vždy to jde. Jo-a to nesnáším vytírání ani vysávání. Ale čistou podlahu potřebuji.
Vím, že je to pro některé možná prkotina, ale fakt mě to štve, papuče jsem nosila, ale to bych je taky musela snad co tři dny prát, no bydlíme v menším městečku, prach tu zase tak moc není, je fakt, že jsem byla celý život u rodičů zvyklá na koberce a z těch jsem špinavé ponožky pochopitelně neměla
hold na té podlaze prostě všechno zůstane a vytíráme to fuskama
nechtěla jsem koberce kvůli psovi, rád se po nich válí a pak se v nich drží moc špíny, ale asi nějaké menší běhouny časem pořídím
, na ten mop se určitě chystám, vypadá super a má dobré hodnocení, mám ekzém, takže hadr nebo gumové rukavice nebo máčení ve vodě nepřipadá v úvahu, zkoušela jsem vytírat i hadrem a koštětem a nic moc efekt
jo a černé ponožky nemám ráda
určitě mi natahá něco i ten pejsek sice otíráme tlapky, ale asi tam něco zůstane
jinak díky za postřehy a tipy
![]()
Já mám taky všude buď podlahu nebo dlaždice, takže nosím pantofle. A nebo tmavé ponožky. Ale já nosím pantofle i kvůli toho ať mi není zima ![]()
A co namočit dítě, aby vytíralo průběžně? Co dvě hodiny převlíknout, večer zapnout pračku a je to, ne? ![]()