Stále špinavá podlaha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
21.10.13 14:09

Známá měla stejný problém, reklamovali podlahu, protože tam byl špatnej podklad. TeĎ mají novou a mají po problému. JInak mop doporučuji tento: http://mopy-uklidove-soupravy.heureka.cz/…w-mop-52014/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
21.10.13 14:18

Také jsem „ujetá“ na podlahu, musí být pořád čistá. I přes den se občas přistihnu, že beru hadřík a otřu každou kapku. :( Nosíme pantofle, černé ponožky. Nemám ráda, kdy dcera nosí hadrové bačkory ve tvaru zvířat-mám tendenci je ob den prát, protože jsou špinavé. ona je má tak ráda.
Snažím se mít nadhled, ne vždy to jde. Jo-a to nesnáším vytírání ani vysávání. Ale čistou podlahu potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 15:12

Vím, že je to pro některé možná prkotina, ale fakt mě to štve, papuče jsem nosila, ale to bych je taky musela snad co tři dny prát, no bydlíme v menším městečku, prach tu zase tak moc není, je fakt, že jsem byla celý život u rodičů zvyklá na koberce a z těch jsem špinavé ponožky pochopitelně neměla :lol: hold na té podlaze prostě všechno zůstane a vytíráme to fuskama :lol: nechtěla jsem koberce kvůli psovi, rád se po nich válí a pak se v nich drží moc špíny, ale asi nějaké menší běhouny časem pořídím :think:, na ten mop se určitě chystám, vypadá super a má dobré hodnocení, mám ekzém, takže hadr nebo gumové rukavice nebo máčení ve vodě nepřipadá v úvahu, zkoušela jsem vytírat i hadrem a koštětem a nic moc efekt :nevim: jo a černé ponožky nemám ráda :mrgreen: určitě mi natahá něco i ten pejsek sice otíráme tlapky, ale asi tam něco zůstane :cert: jinak díky za postřehy a tipy :kytka: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
21.10.13 17:36

Já mám taky všude buď podlahu nebo dlaždice, takže nosím pantofle. A nebo tmavé ponožky. Ale já nosím pantofle i kvůli toho ať mi není zima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.10.13 20:15

A co namočit dítě, aby vytíralo průběžně? Co dvě hodiny převlíknout, večer zapnout pračku a je to, ne? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný