Stále špinavá podlaha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.10.13 13:19

stále "špinavá" podlaha

Zdravím, mám takový problém, všude v bytě máme buď plovoucí podlahy nebo dlažbu, bydlíme v něm asi dva roky, vše je nové, uklízím 2×-3× týdně (někdy i častěji) tzn. vysaju vytřu atd. Problém se týká stále špinavých ponožek, už mě to začíná štvát, vždycky vysaju, pak vytřu, mám takový plochý mop, aby moc nemokřil, dobře se s ním vytírá nedělá fleky, většinou je dost špinavá voda. Ale jak vytřu první den v pohodě a další den už mám odpoledne špinavé ponožky, nevím jestli si mám koupit lepší mop, prostředky na vytírání jsem zkoušela snad všechny i drahé i levné…a výsledek pořád stejný, dokonce jsem vydrhla i všechny spáry mezi dlažbou a pořád nic :think: možná je to blbost, ale nemá někdo stejný problém?? A jak ho řešil…jo máme teda pejska, ale utíráme tlapky a vesměs je spíš domácí a nelítá někde v blátě..chci si určitě koupit nový mop http://mopy-uklidove-soupravy.heureka.cz/…box/recenze/ nevím jestli to pomůže…nebo jestli mám fakt vytírat každý den, máme docela velký byt… :lol: Dlažba v kuchyni má mírně jakoby kamenný povrch ještě jsem přemýšlela že bych koupila nějaký kartáč na tyči a jednou týdně bych všude pořádně vydrhla podlahy, přece jen i ty plovoučky mají jemný vzorek a tam může ta špína zalézt :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35718
21.10.13 13:21

Kup si backory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.13 13:24

Kup si speciál leštící papuče :mrgreen: fakt se dají sehnat, akorát to v nich klouže jak sviň.. mmchdm plovoučka je na údržbu napytel, mám ji taky, ale špinavé ponožky nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.10.13 13:26

Ježit to je ale intimčo.
Kup si bačkory a nebudeš to muset řešit. Jak topíte? bydlíte na vsi nebo ve městě, máte okna do ulice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
21.10.13 13:27

Povznes se nad to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
21.10.13 13:28

Tak bych nosila přezůvky na doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
21.10.13 13:38

Mám teda stejný problém, máme lino. Mám taky psa…takže vysávám kdyždý den, obden musím umývat podlahu. Mám 19měs. syna a ten když je bosky tak má během chvíle špinavý ponožky, takže nosí papučky, ale i tak mě to štve nevím co stím!! Mám normální mop tlačím na to a stejně prd, máme tmavou podlahu takže pokud je nějak špinavá tak to není poznat :nevim:
Jo a papuče nosíme, o tom to není jak tu někdo vtipně psal..ale válí se mi na podlaze dítě a to mě štve…
ještě zkusím koupit hadr a umýt podlahu ručně, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
21.10.13 13:41

Nejlepsi je koste a hadr, vsechny mopy jsem hodila po case do smeti, tim se to jen šudla po namesti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makytalicka
21.10.13 13:44

Já mám tedy ten mop na který odkazuješ a je fajn. Ale je fakt důležité kde bydlíte, my nedaleko veliké křižovatky, mezi námi a křižovatkou je dost stromů, ale okna bych mohla umývat každý měsíc a o podlaze ani nemluvím. Ale je fakt, že když máš dvouleté dítě tak ta špinavá podlaha se ztratí pod nánosem hraček :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1490
21.10.13 13:44

Ja myslim, ze spinave ponozky budes mit vzdycky. Tak cistou podlahu abys mela ciste i ponozky bys musela vytirat i nekolikrat denne. Jde spise o pocit. Pokud mam vytreno a vyluxovano, neresim to. 100% cistota neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
21.10.13 13:47

Taky máme dlažbu a plovoucí podlahy. Většinou nosím pantofle a občas se tu projdu v ponožkách, ale nikdy jsem nezkoumala, jestli jsou pak špinavý. Stejně je večer hodím do prádla, tak je jedno jestli jsou zlehka zespodu zašpiněný nebo ne?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.10.13 13:48

To chce cerne ponozky :lol:

• Citovat
  • Upravit
makytalicka
21.10.13 13:52

@blorchi to jsem chtěla taky napsat, mám pouze černé ponožky :D

• Citovat
  • Upravit
becky87
21.10.13 13:55
@makytalicka píše:
@blorchi to jsem chtěla taky napsat, mám pouze černé ponožky :D

i já i děti, boj s prketama uz jsme vzdala :lol:

• Citovat
  • Upravit
238
21.10.13 14:09

Známá měla stejný problém, reklamovali podlahu, protože tam byl špatnej podklad. TeĎ mají novou a mají po problému. JInak mop doporučuji tento: http://mopy-uklidove-soupravy.heureka.cz/…w-mop-52014/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný