Stále // stejně silné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13119
13.7.13 21:44
@markeky píše:
@ynax k doktorovi jsem sla protoze jsem mela dlouho spozdeni a byla jsem na vyvolavacce, do 10 dnu mela Ms prijit, ale nic a dr. Rikala ze pokud se tak stane mam prijit ;)

jenže v prvním příspěvku píšeš, že se snažíte krátce o miminko, a teď najednou, že jsi měla zpoždění a šla na vyvolávačku - to fakt nechápu. Vyšel ti pozitivní test a jdeš na vyvolávačku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.13 21:51

Podle mě by sílit měly, je to každý den vidět víc a víc. Minimálně obden tam skok bývá viditelný. Když to bylo biochemické těhu, které skončilo revizí, měla jsem to takto - nesílila. Ale to je moje zkušenost, můžeš to mít jinak. Jistotu ti dá krev, tam to ze dvou po sobě obden následujících testech poznáš bezpečně :palec:

• Citovat
  • Upravit
1416
13.7.13 21:54

@markeky chápu tě..:)..já jsem byla asi úplně stejná ale teď když se na to dívám zpětně, tak si říkám, že jsem se uplně zbytečně stresovala :))..budu ti držet palce aby ti to dopadlo :)..uvidíš že to bude dobrýýýý :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.7.13 21:55

Ne, sla jsem na vyvolavacku a az pak jsem si delala tt. Pred mni byl negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
13.7.13 22:26

Proč se tady do zakladatelky pouštíte, že šla brzy k doktorovi? Na to se neptala. Spousta doktorů si zve brzy právě z toho důvodu, aby vyloučila mimoděložní těhotenství, v nějaké diskuzi holky psali, jak chodí az 9-10tt a to už může být pozdě. Takže se @markeky nestresuj, na další kontrolu jdi jak jsi objednaná, to už bude vidět víc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
13.7.13 22:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.7.13 22:43

@gerose dekuji :) :) pousti se do me aniz by vedeli o co slo a hlavne misto toho abx se starali o sebe :) :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
13.7.13 23:08

Nestresuj se, miminku to nesvědčí. A hlavně můžeš mít pozitivní TT i třeba týden po revizi, to jak ti postupně klesá HCG v krvi, takže TT ti bohužel neřekne, jestli je mimi v pořádku. Já jsem asi divná, ale v obou těhu jsem dělala jenom jeden test, když vyšel pozitivní, tak další už jsem nedělala, když zjistíš těhu tak býváš cca 4 - 5 tt a na gyndě mě vždy objednali za 2 týdny a to už bylo něco na utz vidět. Taky jsem měla občas myšlenky, jestli je vše v pohodě, ale pokud nemáš bolesti a nekrvácíš, tak není důvod se zbytečně stresovat. A držím palečky, ať vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
14.7.13 07:40

Me doktorka taky prvne vystrasila.Ze je tehotenstvi mozna mimodelozni pritom vacek byl v deloze takze nechapu.Ja stastna ze jsem tehotna a doktorka mi pogratulovala se slovy, ze je tam jen vacek bez embria.At si necham zpravu o tehu zatim pro sebe.Ze se casto plod ani nevyvine.No a mimi je v poradku jsem ve 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
14.7.13 10:23

@nikynkaa Nechápu proč doktoři tak straší, kamarádku taky vystrašili že jí neroste hcg a já nevím co všechno a dnes má zdravou půl roční holčičku, takže konec stresům, moc děkuji za uklidnění :-) už na to nesmím myslet a jen se těšit na další kontrolu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
14.7.13 11:43

@markeky Doktoři jsou někdy fakt divní, neříkám, že se tak chovají všichni, určitě má někdo i čistě pozitivní zkušenost..ale mě třeba můj dr při první kontrole řekl, že těhu sice jsem ale že tam není srdíčko a že se často stává, že se přestane plod vyvýjet a ať příjdu za 2 týdny a uvidíme..já byla celé dva týdny vystresovaná a představovala jsem si to nejhorší..a dnes? Mám krásného 5m chlapečka a jediné o co tenkrát šlo bylo, že jsem byla na první kontrole moc brzo a srdíčko se prostě objevidlo až v 9tt…takže opravdu nechápu, proč doktoři tak často budoucí maminky nervují :(( :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
14.7.13 11:48

Nevim co z toho maji ti doktori.Asi chtel tehotnou pripravit na nejhorsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
14.7.13 11:55

Je možné, že prostě nechtějí dávat zbytečné naděje ale zase někoho vyloženě stresovat je taky naprd…myslím, že kdyby někdy neřikali nic, tak by bylo líp..stačilo by říct těhu jste, příjďte za 2 týdny :D.. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928
14.7.13 17:56

Ahoj holky :mavam: také zrovna testuji :) v pátek jsem očekávala ms :) a ve čtvrtek jsme byli objednaný na spermiogram, ve středu jsem dělala test a ani nepočítala s tím že tam něco objevím a našla jsem :) ted jak blázen testuju jestli čárka sílí a příde mi že sílí ale pomalu. U první dcery jsem měla jasne // ale bylov to neplanovane tak jsem dělala test až tyden po vynehaní ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
14.7.13 18:33

@Martina H myslím, že je určitě vidět víc a víc ;-) Mě třeba zůstala ještě o něco málo slabší než máš ty ten poslední test ;-) a to jsem byla už v 8tt ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí