Stále teploty po zápalu plic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1024
25.2.19 11:28

osobní zkušenost nemám, ale vypadá to stále na zánět -to budete vědět z krve. Sousedky holka (11let) měla letos zápal plic asi 3 týdny a antibiotika ji museli změnit a navýšit, protože ty původně napsané nezabíraly. Vyžádala bych si ještě rtg plic přímo na plicním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
459
25.2.19 11:38

@annasmyc No já si myslím, že kdyby atb nezabrala, tak bude mít stále horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.2.19 11:55

@Fircon a co na to dětská dr? U těch zánětů nemusí být nutně vysoká horečka, ale i ty teploty značí, že tělo s něčím bojuje (může to být dozvuk, tělo je oslabené…). Záleží taky jak se dcera cítí, někdo mívá zvýšenou teplotu jako skoro normální. Ale 14 dní už je dost, já bych trvala na nějakém důkladném vyšetření (příbuzný má po nedoléčené angíně v dětství chronický zánět ledvinových klubíček, taky se jen cítil unavený a měl zvýšenou teplotu a ty bakterie se mu z krku sestěhovaly do ledvin a tam způsobily vleklý zánět, dodnes mu to hlídají, už je dospělý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.2.19 12:08

@annasmyc Dcera se cítí výborně, je jak zdravá vlastně po celou dobu nemoci - má energii, není unavená atd.
S Mudrou jsem o tom mluvila před týdnem telefonicky, říkala, že to je normální. Pak to dceři přestalo (nebo spíš na dotek nebyla teplá, tak jsem ji neměřila), takže na kontrole jsem se o tom už nezmiňovala.
Až v sobotu se mi zdála zase teplejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.2.19 12:26

Nase mala prodelala zapal plic jako novorozenec(ve 3 tydnech),takze nemoc narozdil od tve holcicky vylezela,ale kvuli veku byla hospitalizovana…prakticky do 7-10dnu byla uplne v pohode,nejake extremni teploty nemela ani behem akutniho prubehu…atb nasezene mela,ale nakonec zbytecne,jelikoz se jednalo o virovy puvod..teploty ji ustoupily urcite do 5dnu a ten 10 den byl i poslech uplne cisty…jen mela vyhodu diky te hosp.,ze byla na kysliku,mela inhalace a odsaval se sekret az hluboko z dychacich cest,takze se toho rychleji zbavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí