Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, neví někdo kolik se doplácí za balení Staloral 300?Alespoň orientačně. Děkuji
Myslím, že jsem platívala kolem 400 Kč. Ale dcera už ho víc jak rok nebere, tak nevím, jestli se ceny nezměnily.
@Ráďa 25 buď 120kc za 2 lahvičky nebo za 4?…ted přesně nevím, ale vic určitě ne!
@Ráďa 25 cenově je to ok, jen si teď fakt nevybavim jestli to je za 2 nebo za 4 no… ![]()
No dnes jsem platila za aeirus 700,–
A další léky, tak jsem tam nechala skoro 1500.A když mám nemocné obě děti, tak se to fakt vyplatí ![]()
@Ráďa 25
http://www.sukl.cz/…n/detail.php?…
ono se to může v lékárnách lišit. Za aerius jsem nikdy neplatila 700
@nozu píše:
Myslím, že jsem platívala kolem 400 Kč. Ale dcera už ho víc jak rok nebere, tak nevím, jestli se ceny nezměnily.
Pomohl jí?
@Ráďa 25 ano, pomohl. Brala ho myslípm 5 let a potíže se výrazně snížily. Teď po roce bez braní má tedy občas horší reakce na některé potraviy, ale v podstatě léky na alergii bere jen nárazově, ani v pylové sezóně je nebere pravidelně a to má silnou alergii na břízu a trávy…
@Ráďa 25 za prášky? Já místo něj beru desloratadine a ten je bez doplatku ![]()
@Mimis2017 jsem se ptala dr, jestli není něco jiného a že ne
Asi jak který doktor
Dnes byl lék staloral 300 předepsán synovi… Nevíte prosím někdo kolik je doplatek? A na jak dlouho vydrží balení? Děkuji
@Janča1212 Mohu se zeptat na cenu doplatku? Bylo mi totiž řečeno že doplatek je aktuálně +-1700kč.
![]()
@mia16 píše:
@Janča1212 Mohu se zeptat na cenu doplatku? Bylo mi totiž řečeno že doplatek je aktuálně +-1700kč.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tolik? To jsem teda zvědavá. Jak dlouho mi zůstane recept v lékárně? Mám ho už týden.