Dětská kardiologie

5.10.17 14:30

Dětská kardiologie

Ahoj holky! Byla jste některá se starší dcerou na dětské kardiologii? Potřebuji se zeptat, jestli je při vyšetření možné ponechat si spodní prádlo, včetně podprsenky. Dcerka už nějaká ta prsa má a dost se stydí, počítám, že kalhoty si nechat bude moct, ale co ta podprsenka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1034
5.10.17 14:33

@Anonymni mamca podprsenka jde dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 14:36
@MaličkáD píše:
@Anonymni mamca podprsenka jde dolů.

No.. toho jsem se bála :mrgreen: Děkuju, holt to bude muset přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
5.10.17 14:40

@Anonymni mamca je to na nezbytně nutnou dobu. Jen co trvá vyšetření. Dceru povzbuďte, není to žádná tragédie a doktor se na ta prsa nekouká, ani na ně nijak nesahá. A při zátěžovém testu byla podprsenka ponechána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
5.10.17 15:03

Záleží o jaké vyšetření půjde
dcera mívá na kardiologii nejprve EKG a to zůstane jen v kalhotkách, protože má na hrudi ty přísavky a na rukou a nohou železné svorky (ono se to určitě nějak odborně jmenuje, ale nevím jak); pak už ji obléknu a na UTZ musí mít nahou hruď

na EKG bývá jen sestra, ta pak lékaři dá papír s křivkou co se jim z toho vytiskne
na UTZ je lékař (může být ženská i chlap), ale zase je tam docela přítmí a navíc doktor celou dobu hledí do monitoru a ne na pacienta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85329
5.10.17 15:47

@Anonymni mamca bez podprsenky. Povzbudila bych ji, ze prsa jsou to posledni, co doktora zajima, je to tak. A nestydi se dcera spise pred Vami? Mne by vadilo vic svleknout se pred rodici, zalezi teda na veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 15:51
@blumen píše:
@Anonymni mamca bez podprsenky. Povzbudila bych ji, ze prsa jsou to posledni, co doktora zajima, je to tak. A nestydi se dcera spise pred Vami? Mne by vadilo vic svleknout se pred rodici, zalezi teda na veku.

Mám v plánu ji nechat osamotě, pokud si to bude přát, každopádně děkuji. Vyšetření nevím, je tam jen podezření na tachykardii, nevím co čekat. Má tam být lékař, ale sestřička vypadala mile, pokusím se ji nějak uklidnit, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
5.10.17 16:22

@Anonymni mamca
Podprsenka musí opravdu dolů, jinak by nebylo vyšetření možné.
Na kardio chodím od zhruba 7 let, což už je sakra nějaký ten pátek :lol:. Vždy probíhá tak, že ležím na levém boku zády k lékaři, který tak má k srdci nejlepší přístup. Určitě dcerku ujistěte, že stud není na místě, denně mají lékaři desítky pacientek a berou to jako zcela normální a přirozenou záležitost. Pokud se dcera opravdu moc stydí, můžete na to lékaře samozřejmě upozornit, povětšinou jsou chápající a dokáží tomu vyšetření přizpůsobit, aby byla pacientka uvolněná. Držím palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 16:59
@Inka33 píše:
@Anonymni mamca
Podprsenka musí opravdu dolů, jinak by nebylo vyšetření možné.
Na kardio chodím od zhruba 7 let, což už je sakra nějaký ten pátek :lol:. Vždy probíhá tak, že ležím na levém boku zády k lékaři, který tak má k srdci nejlepší přístup. Určitě dcerku ujistěte, že stud není na místě, denně mají lékaři desítky pacientek a berou to jako zcela normální a přirozenou záležitost. Pokud se dcera opravdu moc stydí, můžete na to lékaře samozřejmě upozornit, povětšinou jsou chápající a dokáží tomu vyšetření přizpůsobit, aby byla pacientka uvolněná. Držím palce :andel:

A spodek, aspoň kalhotky bude mít, že ano? Děkuji, zkusím jí to vysvětlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
5.10.17 17:05

@Anonymni mamca
Rozhodně ano! Kalhoty jsem nikdy nesundávala, jen při natáčení EKG (které provádí sestřička) jsem si vždy malinko vyhrnula nohavice kvůli takovým těm klipsům, které se dávají nad kotníky a na zápěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
5.10.17 17:46

Bez podprsenky. Na kardio chodim od narozeni. Mam VSV. Kalhoty v dospelosti sundavat nemusim, jen na chvilku, chteji videt pripadne otoky a varixy, ktere se s VSV mohou pojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 17:58

Dobře holky, děkuji vám moc, dcera je klidnější, jen mě požádala, ať se nedívám :mrgreen: Tak děkuji, jdeme tam zítra tak snad proběhne vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85329
5.10.17 22:15

@Anonymni mamca super a vidis, vadi spis rodice, myslela jsem si to :lol: tak at je to v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 22:17
@blumen píše:
@Anonymni mamca super a vidis, vadi spis rodice, myslela jsem si to :lol: tak at je to v poradku!

Děkuji moc, pokud nezapomenu, dám vědět jak jsme dopadli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.17 16:28

Tak jsme to zvládly, holka byla vyděšená, že jí napoprvé naměřili tlak na hranici s vysokým :mrgreen: Pak už dobré, EKG i UTZ jsme zvládly a vše bez problému, děkuju holky, pak byla celkem klidná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí