Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj, chtela bych prckovi k vánocum koupit tento stan, mel by ho doma a v lete na zahrade, jen jsem ted cetla diskuse jak se vám stany lámali atd. tak bych chtela zkusenost stímto, popr. jestli máte teda nákej doma co víte ze vydrzi nálety malýho raubíre ![]()
http://bikesport.mimishop.cz/detail.php?…
dekuji ![]()
My to máme zvlášť domeček,a zvlášť housenku,a paráda,a když chceš,tak si to jen přidáš do vchodu,a je to to samé,ale ve vědším,a skladnější,bo housenku na noc uklidím.Jinak všechny děti milujou domečky ![]()
Lámou se domečky,housenky ne.A to se lámou všechny,je to dobré až kolem 2 roku,kdy už má dítě „rozum“,a nemá potřebu vše zdemolovat.
Ted jsem koukla na metřík,tak jestli je to pro ročního k Vánocům,tak 100procentně nepřežije.
o vánocích mu bude 15mesicu, me se tem metrik zastavil na roku a nevim jak to udelat dál ![]()
Ahoj, reaguju na tu změnu metříku. Taky jsem to teď řešila (dcera měla koncem října tři roky). Nakonec nezbylo než na lilypie založit nový metřík (od 3 - 4 let), ono je to jen na rok a jakmile dítě dovrší další rok, tak se to zarazí a píše to pořád Our baby is … year. Happy birthday! A na e-miminu v Nastavení v rámečku Podpis uživatele v diskusi se taky musí změnit ten odkaz. Mně už to teda funguje, tak to tak taky můžeš zkusit.