Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Potrebovala bych malou anketu: syn bude mit rok a rada bych mu poridila nejaky stan s micky, uvazuju o Zope, viz.nize, ale netusim, jestli je maji „radi vsechny deti“ - jsou opravdu tak oblibene?
Nerada bych koupila x-tou ptakovinu - a ze se mi v tomto smeru sakra dari ![]()
Příspěvek upraven 20.03.14 v 10:41
Stan je oblíbený, já bych teda míčky domů nechtěla. Stan ale miluje, tahá si tam hračky, knížky, prostě schovávačka..
Já koupila stan s míčky, v dubnu má rok a když jsme ho teď zkoušeli, mohl se z něj zbláznit. Mám stan s tunelem a prolejzal to tu jak splašenej ![]()
Naše dcerka si moc na hračky nepotrpí, ale stan jí baví už čtyři roky.
Je to ale dost individuální, takže těžko odhadneš, jestli ta která hračka zrovna tvoje dítě zaujme, nebo ne. Taky jsem se vždy snažila udělat průzkum a bylo mi to k ničemu. I třeba hodně oblíbené hračky u nás pohořely a naopak. Ještě je super skluzavka. Ta je taky v kurzu už čtyři roky. ![]()
Stan jsme koupili a bavilo ji to asi tyden…jesteze se da slozit…a na balonky bych nemela nervy, ty by byly vsude ![]()
Stan je u nás nejoblíbenější hračka
, míčky nemáme, bordelu tu je dost i tak ![]()
Stan i míčky jsme koupili na vánoce našim klukům a jednoznačně nejlepší dárky. Baví je to pořád, míčky jsou sice všude, ale co z toho, hlavně, že jsou děti spokojené. Ted jsem si je naučila si je uklízet, takže není problém. Jo a ještě jsou fajn hokejky, to baví i tatínky ![]()
Stan s míčky má malý u našich a doslova ho miluje. Ale nevím, zda by to tak bylo i doma, přeci jen, u našich není každý den, tak je mu vzácnější.
My máme jen míčky
a super. Do míčkové války se zapojí celá rodina… I kočka ![]()