Stan s míčky - oblíbenost

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2411
20.3.14 10:35

Stan s micky - oblibenost

Potrebovala bych malou anketu: syn bude mit rok a rada bych mu poridila nejaky stan s micky, uvazuju o Zope, viz.nize, ale netusim, jestli je maji „radi vsechny deti“ - jsou opravdu tak oblibene?

Nerada bych koupila x-tou ptakovinu - a ze se mi v tomto smeru sakra dari :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.03.14 v 10:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
20.3.14 10:38

Stan je oblíbený, já bych teda míčky domů nechtěla. Stan ale miluje, tahá si tam hračky, knížky, prostě schovávačka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
20.3.14 10:43

Já koupila stan s míčky, v dubnu má rok a když jsme ho teď zkoušeli, mohl se z něj zbláznit. Mám stan s tunelem a prolejzal to tu jak splašenej 8)

• Citovat
  • Upravit
12272
20.3.14 10:43

Naše dcerka si moc na hračky nepotrpí, ale stan jí baví už čtyři roky. :mrgreen: Je to ale dost individuální, takže těžko odhadneš, jestli ta která hračka zrovna tvoje dítě zaujme, nebo ne. Taky jsem se vždy snažila udělat průzkum a bylo mi to k ničemu. I třeba hodně oblíbené hračky u nás pohořely a naopak. Ještě je super skluzavka. Ta je taky v kurzu už čtyři roky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
20.3.14 10:46

Stan jsme koupili a bavilo ji to asi tyden…jesteze se da slozit…a na balonky bych nemela nervy, ty by byly vsude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
20.3.14 11:11

Stan je u nás nejoblíbenější hračka :-), míčky nemáme, bordelu tu je dost i tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.3.14 11:13

Stan i míčky jsme koupili na vánoce našim klukům a jednoznačně nejlepší dárky. Baví je to pořád, míčky jsou sice všude, ale co z toho, hlavně, že jsou děti spokojené. Ted jsem si je naučila si je uklízet, takže není problém. Jo a ještě jsou fajn hokejky, to baví i tatínky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
20.3.14 11:51

Stan s míčky má malý u našich a doslova ho miluje. Ale nevím, zda by to tak bylo i doma, přeci jen, u našich není každý den, tak je mu vzácnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.3.14 11:57

My máme jen míčky :lol: a super. Do míčkové války se zapojí celá rodina… I kočka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí