Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pajik
super, přesně můj názor a s tím tepem to máme stejně a než stihnu usnout tak štěká znova.
@markapone nečetla jsem celou diskuzi-vy bydlíte na bytě nebo v domku? Pokud se jedná o byt tak můžeš napsat stížnost na bytové družstvo, protože v domovním řádu je dané, že chování zvířat v bytech je dovoleno, ale nesmí rušit a omezovat ostatní obyvatele domu. Pokud jde o dům tak těžko radit
to by mě zajímalo taky neb stejný problém máme i my(zatím tedy budí jen nás páč dítko není)
To treba kamos, celej zivot chtel psa, je to asi tri roky co si ho poridil. Byl to takovej blbecek. Sousedi si ztezovali ze prosteka cely dny co je v praci. Tak ho dal pryc, nekomu na zahradu, protoze s tim nemohl nic udelat, mel na nej i nejakej vychovnej obojek, kterej mu mel pusobit bolest, ale stejne nic nepomohlo.
Proc se treba takto nezachovaji jini majitele, kdyz vidi ze to zvire nezvladaji. ![]()
My bydlíme v domečku, ktrý je 2 metry od hranice pozemku a tam hned štěká ten čokl, jinak ho nazvat nemůžu, ať si tady moralisti co nemají děti políbí p…
Paní jsem slušně požádala, jestli by si psa v určitou dobu nemohla zavřít. Nic jiného jsem nechtěla a udělali z toho bublinu obrovských rozměrů. Psa jsem jim otrávit nikdy nechtěla, ale nedivím se lidem, kteří na to pomýšlejí. Pes štěká, to je jasný, ale dá se vychovat.Taky mám psa a když štěká, tak stačí, když zaklepu na okno a okamžitě přestane. Jsou to bezohlední sobci. A ještě na nás ječí, že jsme si tam neměli teda stavět a že jsme přistěhovalci, no de…Tady si aspoň člověk uleví, holky klidně pište a rozčilujte se, kdo to nezažil nepochopí. A těm moralistům tady bych to taky přála se pořádně nevyspat kvůli cizímu psovi.Jo a moje dítě pláčem nikoho rušit nemůže, protože kvůli tomu de… od vedle si ani nemůžeme pořádně otevřít okno ![]()
@markapone píše:
My bydlíme v domečku, ktrý je 2 metry od hranice pozemku a tam hned štěká ten čokl, jinak ho nazvat nemůžu, ať si tady moralisti co nemají děti políbí p…
Paní jsem slušně požádala, jestli by si psa v určitou dobu nemohla zavřít. Nic jiného jsem nechtěla a udělali z toho bublinu obrovských rozměrů. Psa jsem jim otrávit nikdy nechtěla, ale nedivím se lidem, kteří na to pomýšlejí. Pes štěká, to je jasný, ale dá se vychovat.Taky mám psa a když štěká, tak stačí, když zaklepu na okno a okamžitě přestane. Jsou to bezohlední sobci. A ještě na nás ječí, že jsme si tam neměli teda stavět a že jsme přistěhovalci, no de…Tady si aspoň člověk uleví, holky klidně pište a rozčilujte se, kdo to nezažil nepochopí. A těm moralistům tady bych to taky přála se pořádně nevyspat kvůli cizímu psovi.Jo a moje dítě pláčem nikoho rušit nemůže, protože kvůli tomu de… od vedle si ani nemůžeme pořádně otevřít okno
Gábi, máš recht. A moje dítko taky nepláče, taky ji nenechám. Zrovna teď zase štěká, čokl jeden ![]()
@Gabrielaaa Souhlas,kdo nezažil tak nepochopí. Moralistky a pejskofilové do mě ![]()
Já jsem pejskofil, ale lidi, co si neumí vychovat psa a nechaj ho obtěžovat ostatní, bych taky házela lvům
![]()
@Etcetera78 První pejskofil co má rozum:D ![]()
Představila jsem si ty lvi a je mi blaze a neva že zas štěká
![]()
Tak u nás opět psí budíček. Fakt perfektní. Bych někoho odstřelila a ještě si madam klape podpadkama na plovoučku a do toho jí notuje její pejsánek ![]()
No, my jsme taky měli dneska budíček před šestou, to fakt musí bavit.Oni měli uštěkaný psi vždycky, to mě nevadilo, protože jsem vedle nich nebydlela, ale co mám dítě, tak mě to vadí a jen tak se nenechám. ![]()
Ahojda. Já měla psy ráda ale ted je nemůžu ani vidět
.Sousedi mají dva psy velké jako pumy, jeden celý den nedělá nic jiného než stěká a druhý do toho vyje. Když byla malá miminko neustále se kvůli tomu budila, užily jsme si nervů kvůli tomu. v létě se nedá spát s otevřeným oknem
Myslím že štěně se dá vycvičit a snad i dospělý pes jenom chtít.
Bych se zlobila na majitelku, ne na psa. Ale chápu, že s mimčem to musí být hrozný. Je to tu celkem vážná diskuze, zlehčím - objevila jsem teď ANTIŠTĚKAČ .:-) Ne, že bych tomu nějak věřila (kdo ví?), ale přijde mi to celkem vtipný.
Dokaze ultazvukovy signal stanice proti stekani psa projit stenou? Ze bych sousedovic psa zkrotil sam.