Máte zkušenost se psím hotelem v Praze

Anonymní
28.9.24 21:28

Starost o psa

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s psím hotelem v Praze a okolí? Pes není zvyklí být sám- majitelka už nepracuje. A přijde jí pro něj stresující, že by musel být přes den sám doma - buď cca 9 hodin pres den, než se tam zvládnu otočit před a po práci. A nebo bych ho mohla vzít k sobě, tam to pes nezná, ale mohla bych se tam otočit z práce i na obedovou vychazku. Co myslíte vy? Dovolená takhle narychlo není možná a všichni rodini příslušníci pracuji +- podobně.
Jedná se předběžně o 2 dny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76577
28.9.24 22:08
@Anonymní píše: Více

a tebe ten pes zná?
na dva dny by mi přišlo nejlepší, kdyby sis ho vzala domů a koukla na něj, popřípadě vyvenčila v tu obědovou přestávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
28.9.24 22:42

A co zkusit nějaké hlídače? Já jsem dřív hodně využívala Doginni a měla jsem tam dvě super hlídačky. Nedávno mi někde vyskočila i jiná webovka s hlídači, jen už si nepamatuji název, ale určitě toho bude víc. Psí hotel bych já osobně nevolila.

• Citovat
  • Upravit
4318
28.9.24 23:15

Zkušenost s hotelem nemám ale hlídala jsem dost psů a upřímně bych je nikdy nenechala samotné u nás doma protože bych se bála co všechno tam může provést kdyz tam bude sám….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17120
28.9.24 23:28

Když hlídáme psa tchánovcům, tak u nich doma, kde je zvyklý a může i na zahradu, když jsme v práci a ve škole. K nám domů bych si ho nevzala, je uštěkanej a všechno by rozkousal. Sousedi by sepisovali petici už 2. den :mrgreen: Takže tak nějak pendlujeme, a to jsou kolikrát pryč i 2 týdny. 2 dny jsou ještě pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
28.9.24 23:31
@Anikaa02 píše: Více

aha, to mně nenapadlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.24 23:48

@stinga @Jahudka82 já psa venčím tak 1× za 14 dní, i jsem ho brala na výlety pod stan, takže mě zná :D. Akorát u paní doma bude právě těch 9 hodin zavřený sám a bez venčení, je to panelák. :nevim: na noc bych tam šla přespat, to problém není. Začala jsem se přiklánět k té variantě, vzít ho k sobě a moct vyvenčit, ale teď jste mě zase znejistěli :mrgreen: Stejně to nakonec bude na majitelce, udělám, co si vybere. Jen nikdo v mém okolí psy nějak nemá, tak nevím co je ta lepší varianta, no :nevim: psovi už je přes 10.

• Citovat
  • Upravit
17120
28.9.24 23:53

Jestli už je takhle starší, jsem spíš pro jeho známé prostředí. 9 hodin vydrží, pokud nemá problémy s prostatou. To náš měl. To bylo teprve něco. Spíš ty přespi tam. Na 2 dny ho stěhovat jinam nemá cenu, zbytečný stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
29.9.24 08:32

Nechala bych ho v prostředí, které zná. U tebe by mohl vyvádět, když budeš pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
29.9.24 16:34

po přečtení příspěvků bych se také klonila k tomu, abys tam šla spát, pokud vydrží 9 hodin nečurat,
a jak říkáš, rozhodne majitelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.9.24 04:59

Pokud jde jen o 2 dny, zkusila bych spíš ho vzít k sobě, aby měl známou osobu na blízku. Psí hotel může být pro psa, který není zvyklý být sám, hodně stresující, zvlášť na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
30.9.24 05:30

A jak snaze jine psy? My třeba, když jedeme někde, tak dame psa do psího hotelu. A tam je možnost, ze psy co jsou vykastrovaní a neagresivní, tak mají hrací koutek. Nevím jestli je nebo takového v Praze, ale můj pes tím, ze si hraje s jinými psy, tak zapomene, ze je bez nas. A i unaví se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.10.24 19:52

Hele, já osobně zkušenosti nemám, ale kámoška jednou zkoušela psí hotel u Prahy a byla spokojená. Zkus třeba hledat recenze online nebo na Facebooku. A jestli je pes u Tebe aspoň častečě spolu, mohlo by se mu to líbit víc než být přes den úplně sám. 🐕 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný