Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Dahlia0409 píše:
Už ho blokli?Párkrát se tu už tento nešvar objevil, písmeno ka konci
jo, blokli, naštěstí něco sdílel, kvůli čemu ho mohli zablokovat, snažil se vrátit, ale byl bloknutý zas,
ale nedělám si iluze, ten se zase vrátí - bohužel
@markytka3 píše:
ty bydlis s dcerou a jejim ditetem? vzdyt jinde pises ze mas 5ti leteho syna…
já myslím, že to píše jako z pohledu své matky - ale nechápu, proč to teda tak dělá ![]()
@stinga píše:
jo, blokli, naštěstí něco sdílel, kvůli čemu ho mohli zablokovat, snažil se vrátit, ale byl bloknutý zas,
ale nedělám si iluze, ten se zase vrátí - bohužel
Beztak, vyhodíš je dveřma a skočí zpátky oknem
![]()
Souhlasím s vámi, za prodejem domu se většinou dva byty nekoupí při této drahotě a jinak olověné trubky se dělaly hodně dávno ano říka instalatér tak 25 tis.,děkuji
@Dahlia0409 píše:
Není to k tématu, ale to tvoje k na konci za každým komentářem, to je děs. Vypadá to, jako bys to odeslala dřív, než dopíšeš slovo
Je to takové retardované.
@Kelsey píše:
Je to takové retardované.
To víš, mít v prosinci 5 letého syna, který se mi během jednoho měsíce změní na dospělou dceru, to musí být šokující zjištění, tak se to asi chudince pomotalo v hlavě ![]()
@mamule42 píše:
To víš, mít v prosinci 5 letého syna, který se mi během jednoho měsíce změní na dospělou dceru, to musí být šokující zjištění, tak se to asi chudince pomotalo v hlavě
Tak dnes to není nic zvláštního, usnout jako syn a probudit se jako dcera. Ovšem věk by měl zůstat stejný ![]()
@Dahlia0409 píše:
Tak dnes to není nic zvláštního, usnout jako syn a probudit se jako dcera. Ovšem věk by měl zůstat stejný
A ještě k tomu přihoď její proměnu s matky na babičku, no řekni není k zbláznění. I když pravda, horší by bylo kdyby se proměnila na dědečka. ![]()
@mamule42 píše:
A ještě k tomu přihoď její proměnu s matky na babičku, no řekni není k zbláznění. I když pravda, horší by bylo kdyby se proměnila na dědečka.
Na dědečka, který je vlastně její matkou, protože je to ona sama ![]()