Vypadá lépe starý nebo nový nábytek?

3352
18.9.15 10:08

starý x nový nábytek

Zajímá mně Váš názor. Máme starší domek v něm starý nábytek, ale uklizeno, dle mne to vypadá dobře. Kamarádka tvrdí, že vypadá lépe nový nábytek, i když nemá naklizeno. Tvrdím, že až si uklidí, bude to vypadat taky skvěle. Starý nábytek - uklizeno X nový nábytek - bordel, co je lepší? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
18.9.15 10:09

Starý nábytek a čisto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.9.15 10:16

@klárka14 v každém případě uklizeno, bordel vypadá blbě s čímkoliv. U starého nábytku záleží, v jakém je stavu, starý nemusí nutně znamenat škaredý. My máme třeba dobrou polovinu nábytku starou, ale máme ho renovovaný a všechny návštěvy nám ho chválí.
Je to samozřejmě i otázka osobního vkusu, kamarádce se to líbit nemusí, ale jestli se to líbí tobě a cítíš se v tom dobře, tak jí prostě řekni, že jsi takhle spokojená a basta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6823
18.9.15 10:26

Nemáme stejnou kamarádku? :D ta moje má byt po rekonstrukci všechno nové ale kdykoliv přijdu smrad a špína. My máme sice byt taky nový né třeba tak hezký jako u ní ale určitě je tu uklizeno. Takže za mě mít čisto a vonavo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.9.15 10:40

@klárka14 bordel a špína je pořád bordel a špína, ať máš novostavbu vybavenou nejnovějšími designovými kousky nábytku nebo starý domek po prarodičích, včetně nábytku po nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.9.15 10:40

Uklizeno vypada vzdy lip jak bordel. Osklivy interier nedela stari nabytku, ale nedodelky (nezalistovane koberce, ruzne diry ve zdi atd) a nabytek rozbity, pokud z nej lezou trisky, sedaky gaucu a zidli jsou potrhane, tak clovek muze surovat cely den a hezke to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.9.15 23:46

Nový nábytek a uklizeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.9.15 23:46

Nebo i starý, ale zase uklizeno :D