Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zajímá mně Váš názor. Máme starší domek v něm starý nábytek, ale uklizeno, dle mne to vypadá dobře. Kamarádka tvrdí, že vypadá lépe nový nábytek, i když nemá naklizeno. Tvrdím, že až si uklidí, bude to vypadat taky skvěle. Starý nábytek - uklizeno X nový nábytek - bordel, co je lepší? ![]()
@klárka14 v každém případě uklizeno, bordel vypadá blbě s čímkoliv. U starého nábytku záleží, v jakém je stavu, starý nemusí nutně znamenat škaredý. My máme třeba dobrou polovinu nábytku starou, ale máme ho renovovaný a všechny návštěvy nám ho chválí.
Je to samozřejmě i otázka osobního vkusu, kamarádce se to líbit nemusí, ale jestli se to líbí tobě a cítíš se v tom dobře, tak jí prostě řekni, že jsi takhle spokojená a basta.
Nemáme stejnou kamarádku?
ta moje má byt po rekonstrukci všechno nové ale kdykoliv přijdu smrad a špína. My máme sice byt taky nový né třeba tak hezký jako u ní ale určitě je tu uklizeno. Takže za mě mít čisto a vonavo ![]()
@klárka14 bordel a špína je pořád bordel a špína, ať máš novostavbu vybavenou nejnovějšími designovými kousky nábytku nebo starý domek po prarodičích, včetně nábytku po nich.
Uklizeno vypada vzdy lip jak bordel. Osklivy interier nedela stari nabytku, ale nedodelky (nezalistovane koberce, ruzne diry ve zdi atd) a nabytek rozbity, pokud z nej lezou trisky, sedaky gaucu a zidli jsou potrhane, tak clovek muze surovat cely den a hezke to nebude