Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
chci se zeptat…10.9. jsme měli odběr vajíček (5 embryí), 14.9. transfer 1 embrya, bohužel to nevyšlo ![]()
Vhodné ke zmražení bylo jen jedno embryo, tak se chci zeptat, kolik z vás na tom bylo obdobně? Přežilo embryo rozmražení a chytlo se?
Už jsem z toho fakt na palici ![]()
Tak nam taky nevyslo ivf, meli jsme 3 snehulaky, ale pouzili jsme jednoho, rozmrazeni zvladlo a chytlo se. Koncime tricaty tyden. Takze jsme to zvladli s jednim mrazackem.
Já jsem měla po IVF mimoděložní, transferovali mi 1 embryo, pak jsem šla na Ket, obě embrya přežila rozmražení a jedno se chytlo - viz můj metřík ![]()
Ahoj, otěhotněla jsem po KET se 4 buněčným embryem, před 6 lety, ale nakonec to vzdalo..nekvalitní vajíčka -bohužel. Tentokrát mne čeká Ket s darováným vajíčkem, máme jedno kvalitní embryo -hatchující blastocystu tak doufám, že se konečně povede.snad o vánocích budu už…nechci zakřiknout. držím pěsti at to vyjde všem pá
Ahoj, mě taky IVF nevyšlo, ale hned první KET ano. Transferovali mi dvě embrya a jedno se chytlo a už jsem skoro v půlce.
Tak hodně štěstí ![]()
Tak u mě vyšlo IVF ale ze 6ti ketů jen ten první a ještě to pak nedopadlo.
@MiladaKrobova Taky nám nevyšlo první IVF, šli jsme do KET, měli jsme zmražené 2 embryjka, obě blaocysty, rozmrazily se v pohodě. Dnes jsem byla na krev a výsledek budu vědět zhruba za dvě hodinky.
@Petra Z Nedělala jsem na to srab. Udělám si ho až po výsledku. Ale po IVF jsem to dostala po Utrogestanu a teď při KET ne a to jsem dnes 33 DC, tak trochu doufám.
@MiladaKrobova Ahojky, já byla v srpnu na IVF, které nevyšlo. Máme 4 mrazáčky (1×vyhatchovaná blastocysta a 3×hatchující blastocysta). V pondělí 23.9. jsem byla na KETu, rozmražení se podařilo skvěle, dnes jsem 7.den a čekám. Je mi chvílema dost blbě, přepadají mě roztodivné chutě a bolí mě břicho jako při MS.
@Petra Z Je to špatné, krev negativní
Jak u IVF tak u KET jsem měla bolesti jako na MS, takže já si myslím, že až jednou nebudu nic cítit, vyjde to. Momentálně jsem zklamaná a bez nálady a nevím, jestli chci jít do druhého IVF. Probrečela jsem celé odpoledne, už nemám ani slzy, chce se mi brečet, ale slzy nikde. Jen cítím prázdnotu, je mi zima a mám pocit, že nic nemá smysl.
@snazilka100 tak mně taky nevyšlo ivf (1 embryo) ani následný ket (2 embrya) a pak vyšlo další ivf (2 embrya) a máme dceru. Vím co prožíváš. Po nepovedeném ketu jsem o dalším ivf nechtěla ani slyšet. Ale za čas se oklepeš a ono to vyjde! Rozhodně tohle všechno za to stojí! Jo a pravděpodobnost úspěšnosti ivf se pohybuje kolem 30% takže 2 pokusy „jsou málo“
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.