Státnice na druhý pokus
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak už ses určitě učila, tak něco už víš. To chce klid..
já dělám státnice ve stejném termínu jako ty, máme 7 předmětů - 115 otázek, chodím do práce, takže učení pouze po nocích. 🙄 😃 Teď si opakuju otázky, který mi dělají problém, jejich poměrně dost.. ale určitě ke státnicím jdu. Odvážnému štěstí přeje, to zvládneš:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik si toho pamatuješ odminula? Já mám 3 týdny na 112 otázek a jsem dost ve stresu. Pokud si toho pamatuješ hodně, tak proč ne. Ale lopřemýšlel bych nad tím hozením se marod
týden není moc, budeš z toho úplně vyřízená
- Citovat
- Upravit
@Online co to je proboha za obor - 7 předmětů??? ![]()
Já mám jen 5 předmětů a nedovedu si představit, že se jich někdo musí nadrtit 7! To máš vše v jeden den???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka my třeba měli 15 předmětů v 3 okruzích. Technická škola
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sediza píše:
Jestli nic z toho neumíš, omluvila bych se ze zdravotních důvodů (pokud lze). Za 6 dní bych si to stihla max. přečíst, ne naučit. Mám 3 VŠ. Na státnice jsem se učila cca měsíc vzdycky, ale měla jsem jedničky. Na trojky treba stačí přečtení.
Státnice za týden jsou o štěstí a důležité je nepodlehnout panice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To, co ti tu radí holky, je dobrý nápad. Vymýšlet si chřipku nemá smysl, CRP by potvrdilo, že si vymýšlíš, ale takové nervové zhroucení, to se dá. Na každém krizovém centru ti klidně nějaký papír vystaví. Posuneš termín a začneš se učit bez stresu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka speciální pedagogika
a vše v jeden den i s obsahojobou bp. Ale začla jsem už na konci července, jinak bych to do tý hlavy nedostala… Zakladatelko myslím si, že nemá smysl to pořád odkládat, takhle tu školu nikdy nedokončíš… Zatnout zuby a k tý komisi prostě jít, nějak to dopadne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit