Státnice na VŠFS
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ano, dělala jsem management Bc. Myslím, že dvě A4ky na jednu otázku, když je budeš znát, úplně stačí. Ona obecně ta laťka tam není vysoká. Já jsem se učila poctivě, takže mi dali samé jedničky. Přede mnou byla nějaká paní, co fakt mlela vyloženě nesmysly, myslela jsem, že ji vyhodí, ale dali jí trojku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žižkovská žena píše:
Ano, dělala jsem management Bc. Myslím, že dvě A4ky na jednu otázku, když je budeš znát, úplně stačí. Ona obecně ta laťka tam není vysoká. Já jsem se učila poctivě, takže mi dali samé jedničky. Přede mnou byla nějaká paní, co fakt mlela vyloženě nesmysly, myslela jsem, že ji vyhodí, ale dali jí trojku.
A byl vám prosím titul z této soukromě školy k něčemu? Našla jste díky tomu práci. Taky nad tím uvažuji, ale ta cena je darda no. Zajímalo by mě, kdybych chtěla nějak do státní správy, jestli by jim ta soukromá nevadila 🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@receptyzcukety asi záleží jaký obor studujete, já studuji bezpečnostní právní studia..a co jsem slyšela ve svém okolí a znám osobně, tak tenhle obor si dělají hodně policisté a pak taky na úřadě ho dosti mají..a poslední roky úroveň Všfs stoupá, jsou tam nový učitelé, z praxe, kteří jsou v daném oboru fakt odborníci..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@receptyzcukety asi záleží jaký obor studujete, já studuji bezpečnostní právní studia..a co jsem slyšela ve svém okolí a znám osobně, tak tenhle obor si dělají hodně policisté a pak taky na úřadě ho dosti mají..a poslední roky úroveň Všfs stoupá, jsou tam nový učitelé, z praxe, kteří jsou v daném oboru fakt odborníci..
Děkuji, nad tímto oborem jsem taky zrovna přemýšlela. Studujete v Praze? Je tam prosím při studiu nějaká praxe a tělocvik? A jak hodnotíte náročnost studia? Já bych mohla jen kombinovaně. Teď jsem se vrátila po RD do práce a mám 2 malé děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@receptyzcukety Nene, studuji v Mostě. A jsem na denním studiu, ale magistra si chci udělat jít kombinovaném. Denní studium je o něco náročnější než kombinované (alespoň podle toho, co mi říkali lidé, kteří přešli z denního na kombinované), protože vás berou jako studenty, kteří na to mají čas, a tak vám zadávají různé seminarky a tak..ale dá se to v pohodě zvládnout. Učitele mají opravdu fajn přístup ke studentům, není problem se s nimi na čemkoliv domluvit, jsou ochotni a opravdu odborníci. My jsme měli skoro vždy jen učitele kteří to mají jako vedlejšák, a mají své hlavní povolání (viz policisté, právníci, soudci apod..) Takže za sebe muzu rict, ze já jsem opravdu na tehle skole spokojena.
a myslím, ze byste to v pohodě s dětmi zvládla, pokud necílíte na samé Áčka a červený diplom.
- Citovat
- Upravit
@receptyzcukety jinak předměty jsem měla kriminologie, kriminalistika, trestni pravo, pracovní pravo, správní pravo a řadu dalších..plno věci, co jsme se naučili se opravdu hodí do praxe a jsou to zajimavé věci, diky nimž má člověk pak alespoň přehledy ![]()
- Citovat
- Upravit
@receptyzcukety píše:
A byl vám prosím titul z této soukromě školy k něčemu? Našla jste díky tomu práci. Taky nad tím uvažuji, ale ta cena je darda no. Zajímalo by mě, kdybych chtěla nějak do státní správy, jestli by jim ta soukromá nevadila 🤔
Ano, já jsem pak získala (vlastně ještě při studiu) místo v účetní firmě, kde berou jen lidi s vysokoškolským vzděláním, nebo alespoň studující. Jsem tam moc spokojená, už tam dělám tři roky. Takže i když mám k VŠFS milion výhrad, určitě to nebylo zbytečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký večer všem, chtěla jsem se zeptat, zda tu není někdo, kdo dělal statnice na VŠFS?
Letos v červnu budu státnicovat, bakalarku mam už téměř hotovou, a premyslim, kdy je vhodný se začít ucit..studuji prezenčně, otazky mam vypracované.
Ale zajimalo by mě kolik toho třeba chtějí u statnic vedet, jak dlouho to přibližně trvá a tak?
Ke každé otázce ( celkem jich je 90 -3 předměty) mam vypracováno 3-4 strany. Ale u některých jen 1-2 A4 strany, vic k tomu není proste co rict..