Stavebnice pro 3,5 letou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
23.10.15 11:20

@Bavi -to ne. Chteli jsme prave alternativu k legu a k drevene vlackodraze, kterou maji radi hodne. Ale ti jezci mi prijdou na poskladani taky uplne jednodusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.10.15 11:29

@MuffinkaM díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.10.15 11:40

Tak jsem hledala a myslela jsem i něco takového
 http://ostatni-stavebnice.heureka.cz/…ce-hvezdice/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
23.10.15 11:56

@Bavi
Z dovolením se přidám :kytka:

zmínila jsi, že dupla máte hodně, které nevíc dcerku baví? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
23.10.15 14:09
@Bavi píše:
Tak jsem hledala a myslela jsem i něco takového
http://ostatni-stavebnice.heureka.cz/…ce-hvezdice/

Tyhle máme doma, hraje si s tím, ale špatně to drží, vypadává to samo, na velké stavění to není. Spíš jen kytičky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.10.15 14:15
@kubee píše:
Tyhle máme doma, hraje si s tím, ale špatně to drží, vypadává to samo, na velké stavění to není. Spíš jen kytičky apod.

taky máme a vypadává. Máme dřevěnou-ta je ošoupaná rychle, lepší je taková gumovoplastová kupovaná v Lidlu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.10.15 15:03

@Moniulik tak abych rekla pravdu tak jsem skoro nikdy nekupovaka nejake sady. Mame hodne zakladnich kostek, pak spoustu zviratek( ty jsem kupovala na kusy) a pak par podlozek. Jednu velkou a asi 3 male( kupuji se 3 v sade)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16201
23.10.15 15:12
@Moniulik píše:
@Bavi
Z dovolením se přidám :kytka:zmínila jsi, že dupla máte hodně, které nevíc dcerku baví? Díky moc

U nás vede Můj první domeček - jsou tam okna, dveře, klouzačka, dvě děti a pár takových edukativních kostiček, že si dítě může nastavit den nebo noc, vyčistit dětem zoubky, dát najíst, číst si apod. K tomu základní kostky a podložka a myslím, že to vystačí na dlouho, jo a pak ty zvířátka, třeba Baby Zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
23.10.15 15:14

Ze stavebnic co máme doma mohu nejvíce doporučit magformers, je drahý, ale kostky jsou prakticky nezničitelné, magnety vypadnout nemohou, hraje si s ní syn od 3 let, teď i 2 letá dcera a je to super stavebnice, baví i mne. Letos k Vánocům určitě pořídím synovi další doplňky, jako např. RC kolečka, aby jeho postavená vozidla mohly jezdit.je to drahé, ale vcelku variabilní, dá se dokupovat dost různých doplňků a co je důležité, baví holky, kluky, prostě všechny, kdo k nám příjdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9675
23.10.15 19:46

@glorča To je pravda i rodiče musí stavebnice bavit a mě neustálé stavění kostek dokola přestává bavit :oops: k vánocům chci také něco jiného magtormers vypadá dobře dík za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.10.15 08:32

@barabasek Není zač, já už taky kostky nemůžu ani vidět a to nemluvím o tom, když na nějakou šlápnu :lol:,magformers má díly placaté, tudíž když je rozházený na zemi, tak i šlápnutí je v pohodě! A fakt mě taky baví, ráda si s ním hraju, a syn už je úplný Piccaso konstruktér, někdy fakt nechápu, že jeho výtvory drží pohromadě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí