Traktory Bruder

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3767
21.10.15 16:07

Traktory Bruder

Prosím o radu. Chceme k Vánocům pro synka koupit nějaký traktor Bruder s vlekem. Budu objednávat přes internet, tak bych potřebovala vědět, zda se dají těmto traktorům otevřít dveře (to baví malého nejvíc). U některých je napsané, že ano, ale u většiny nic napsané není. Nevím, jestli je to jen u některých modelů, nebo to tak mají všechny stejně. Taky si nevím rady s tím, když koupím zvlášť nějaký přívěs a traktor, jestli to pak půjde k sobě zapojit? Za Vaše reakce předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
21.10.15 16:12

@Adrasteia, mametri traktory a vsem jdou dvere otevrit, vleky, co mame, jsou vsechny ke vsem, stejne jako ostatni prislusenstvi.
U nas frci pridavny volant, ktery prostrcis stresnim oknem, pripichnes na volant v kabine a jedes :P
Bruder je sice draha sranda, ale vydrzi, jsou kvalitni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
21.10.15 16:15

@KPKristy Díky moc! Tři traktory najednou už je pěkný vozový park, tak myslím, že ty dveře půjdou otevřít asi fakt u všech. :dance: Malý je poblázněný do balíků slámy a ty jsem našla právě jen u Bruderu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.10.15 16:20

@Adrasteia, baliky mame taky, kulate, takze se tu porad nekde kutali a delaji hluk :cert: :mrgreen:
Ale jinak jsou to vdecne hracky. Jo, k balikum musis poridit i balikovac, at to ma logiku :lol:. A specialni vuz na baliky :mrgreen:. Je to sranda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
21.10.15 16:33

@KPKristy No, to je mi jasný, že budu ty balíky pak nacházet všude :roll: :mrgreen: Mají je v sadě právě na nějakém valníku. Na ten balíkovač, co obaluje balíky do folie, jsem koukala taky, dneska už pro ty děti vyrobí fakt všechno. Alespoň bude co přikupovat k narozeninám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
21.10.15 17:35

@Adrasteia a kolik je klukovi? my máme od brudra kde co, traktory určitě 4, pak vleky, kombajn, jaguára, dobytčák, hasiče, jeřába.. ale třeba u nás dost trpí a přesně dvře atd. máme uáímaný a tak, je to pro větší děti.. pro ty malý ja řadu road max a ta mi přijde daleko odolnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
21.10.15 18:04

Díky za radu. Malému je dva a půl, takové ty traktory pro menší právě už má, největší radost by mu udělal takový ten „opravdový“. Má právě hrozně rád otevírání dveří a podobné vychytávky. S hračkami zachází celkem obstojně, tak to zkusíme, v nejhorším to prostě urve, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
21.10.15 18:08

@Adrasteia tak dvouleťákovi bych to nekoupila už ani náhodou, když vidím to pohřebiště dílů tady :mrgreen: :mrgreen: ale chápu, že mu chceš dopřát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.10.15 18:31

My mame brudery tak od tech dvou a pul. Kluci jsou demolicni ceta, ale temhle neublizuji. A dvere se daji dobre vysadit a zase nasadit :think:
Ja bych to klidne prubla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
21.10.15 20:07

@KPKristy Já do toho půjdu, malý z něj bude určitě nadšený, za ty rozzářený oči mi to stojí :dance:. Navíc on je klidnější typ, spíš hračky různě zkoumá, ale nemlátí s nimi (zatím :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
21.10.15 20:32

Máme traktor John Deere a ten dveře otvírací nemá, resp. dveře má jen naznačené takovými plastovými lištami, které jsou ale napevno a není v nich sklo. Takže panáček do nich třeba dát jde. Přední sklo traktor má. Jinak valník se dá zaháknout na všechny auta, pokud mají „kouli“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
21.10.15 23:11

@AnastazieB Aha, díky. Mně jde právě o ty otevírací dveře, tak musím dát větší pozor při výběru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
22.10.15 09:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat