Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo z Vás nemá zkušenosti s kočárkem pro panenky Junama mini. http://www.junama.cz/…-ruzova.html?… (https://www.youtube.com/watch?…) Hodně se mi líbí, ale jediné co mě zaráží je, že má výšku madla maximálně 68 cm! Není to málo??? Dceři byly v září dva, tak aby jí aspoň nějaký rok vydržel… (Momentálně máme od kočárek od Woody, ale neosvědčila se nám vložná taška, dceři se tam panenka špatně dáva).
Ještě se pak rozhoduju mezi Bayer Chic Emotion 2000 a Tako Laret Mini. Díky za jakoukoliv radu ![]()
Viděla jsem ho ted o víkendu naživo na veletrhu For Babies, a vypadal luxusně…dost pevnej a stabilní…šla bych do něj ![]()
Právě že vypadá nádherně, ale aby ji za chvílí nebyl nízký
I když na tom videu je i už docelá velká holčička a taky s ním jede
Přeci jen není nejlevnější
![]()
Malá dostala kočárek k 2. narozeninám a lítá s ním pořád
Pořídili jsme jí ho, protože ve školičce je to její oblíbená hračka. Hrají si tam s ním děti všech věkových kategorií, takže bych se nebála toho, že by z něj rychle odrostla a zahodila ho ![]()
@zuzikpos Muzu poprosit realne foto kocarku.Take nad nim uvazuji. Predem moc dekuji.
@marketa0211 ahoj přikládám fotečku. Promiň, že až teď ale bylo toho před Vánoci hodně.
@zuzikpos moc dekuji. Jeste rozmyslim, zda staci tento s hlubokou korbickou nebo je lepsi nejaky kombinovany.
@marketa0211 Já jsem hrozně ráda za tu hlubokou korbičku, protože malá si s kočárkem hraje a neroztahá ho po celém bytě
nenajdu v každé místnosti různé části kočárku
I paní učitelky ve školce si ho chválí ![]()
@zuzikpos Do dubna jeste cas, tak uvidime
.Skoda, ze tady v okoli ho vubec nemaji a celkove vyber nic moc. ![]()
@marketa0211 Chceš koupit kočárek malé k narozeninám?
Já sem si hledala nejbližší prodejnu na jejich stránkách junama.cz
@zuzikpos Jojo,presne tak
.Kouknu, kde je nejblizsi, v pardubickem kraji ![]()
@marketa0211 tak to bude mít malá určitě radost
My jsme taky kupovali k narozeninám
A jaká barvička se ti líbí, taky ta růžová?
@zuzikpos Tak jsem se byla podivat v obchode. Nakonec meli v Pardubicich oba, co se mi libi.Asi vyhraje Junama, jelikoz ten druhy, ac je o polovinu levnejsi, tak mi prisel takovy moc „tvrdy“ a korbicka narazela do ramu kocarku. V obchode meli ten ruzovy, co mas a pak svetle ruzovy. Navic novejsi model ma uz i spodek korbicky pomalovany, takze to vypada jeste lip
.Barvu asi taky tu tmavsi ruzovou.
@marketa0211 kočárek je opravdu krásný, myslím že tvoje malá bude z Junamy tak nadšená jako ta moje
pořád s ním lítá v zimě doma v létě venku
Taky jsme se rozhodovali mezi těmi růžovými
ale i ten bílý je moc krásný
@zuzikpos Tak jsem rozhodnuta pro tmave ruzovy.Uz mam objednanou i realistickou panenku
Myslim, ze nejdriv s nim bude jezdit syn, uz se tesi
.Laurinku to zatim moc nebere.Ten druhy je zas nizsi a myslim, ze by se ji s nim hur zatacelo.Nema perovani. Junama ji vydrzi snad cele kocarkovaci obdobi.Jen by mohli mit kvalitnejsi rukojet, za ty penize.