Stehovaci v Brne

606
19.7.21 09:52

Stehovaci v Brne

Ahoj brzy se budeme stehovat a hledam doporuceni na nejakou stehovaci firmu v Brne. Muzete mi prosim napsat sve pozitivni ci negativni zkusenosti? Na kolik Vas stehovani vyslo atd? Moc diky :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76675
19.7.21 10:35

Žeravík - poměrně drahá, ale kvalitně odvedená práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
19.7.21 11:29
@stinga píše: Žeravík - poměrně drahá, ale kvalitně odvedená práce

A o to jde, co ona bude chtít stěhovat. Na krabice, elektroniku a pár šuplíku stačí pár kamarádů. Na stěhování prvorepublikového nábytku apod. Tak se určitě hodí firma co jsi měla ty.

Každopádně mě občas fascinují lidé, kteří chtějí stěhovat a hlavně rozmontovavat ten nejlevnější nábytek z absolutně nekvalitní dřevotřísky nebo dokonce z lisovaného papíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
19.7.21 12:25

Diky, budeme stehovat normalni beznou domacnost. Zadna piana atd. Banda kamaradu nas stehovala uz 2× coz bylo pro bezdetny par, ktery mel na stehovani a uklizeni cely den v pohode. Ted bychom radi oslovili firmu, mame male dite a potrebujeme se prestehovat rychle, protoze byty menime, a nemuzeme ho vyklizet cely den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
19.7.21 12:54

Ja muzu doporucit firmu stehuji-levne.cz. Kratka objednaci lhuta, prisli 2 kluci, byli sehrani, vsechno si sami oblepili folii a za par hodin bylo hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.21 13:30

Využil jsem firmu stehovani-brno.cz a vše bylo super. Cena, rychlost stěhování a veškerá domluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.11.21 14:33

Velice děkuji firmě stehovani-brno.net, nerad píši doporučení, ale tato firma si to velice zaslouží. Opravdoví profíci. Od původního rozhovoru, až do konce skvělá komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí