Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj brzy se budeme stehovat a hledam doporuceni na nejakou stehovaci firmu v Brne. Muzete mi prosim napsat sve pozitivni ci negativni zkusenosti? Na kolik Vas stehovani vyslo atd? Moc diky
![]()
@stinga píše: Žeravík - poměrně drahá, ale kvalitně odvedená práce
A o to jde, co ona bude chtít stěhovat. Na krabice, elektroniku a pár šuplíku stačí pár kamarádů. Na stěhování prvorepublikového nábytku apod. Tak se určitě hodí firma co jsi měla ty.
Každopádně mě občas fascinují lidé, kteří chtějí stěhovat a hlavně rozmontovavat ten nejlevnější nábytek z absolutně nekvalitní dřevotřísky nebo dokonce z lisovaného papíru.
Diky, budeme stehovat normalni beznou domacnost. Zadna piana atd. Banda kamaradu nas stehovala uz 2× coz bylo pro bezdetny par, ktery mel na stehovani a uklizeni cely den v pohode. Ted bychom radi oslovili firmu, mame male dite a potrebujeme se prestehovat rychle, protoze byty menime, a nemuzeme ho vyklizet cely den..
Ja muzu doporucit firmu stehuji-levne.cz. Kratka objednaci lhuta, prisli 2 kluci, byli sehrani, vsechno si sami oblepili folii a za par hodin bylo hotovo.
Využil jsem firmu stehovani-brno.cz a vše bylo super. Cena, rychlost stěhování a veškerá domluva.
Velice děkuji firmě stehovani-brno.net, nerad píši doporučení, ale tato firma si to velice zaslouží. Opravdoví profíci. Od původního rozhovoru, až do konce skvělá komunikace.