Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte někdo děti narozené ve stejném znamení? (optimálně kozorohové) jsou povahově podobní nebo každý jiný?
Já a brácha jsme stejného znamení, máme od sebe velký věkový rozdíl a všichni říkají, že jsem jeho kopie
Povahově jsme naprosto stejní. (Lvi)
Děti ne, ale syn je stejné znamení, jak já a povahově je stejný, když napíšu býk, stačí, že ![]()
@Far píše:
Máte někdo děti narozené ve stejném znamení? (optimálně kozorohové) jsou povahově podobní nebo každý jiný?
Ptám se proto, že syn je docela pěkný vztekloun a generál - čekáme holčičku, která má být taky kozoroh, tak jestli se máme duševně připavit na něco v podobném duchu ![]()
@boball píše:
@Far Moje matka je kozoroh, vztekloun a generál, takže![]()
no to jste mě „nepotěšila“
světýlko v tunuelu mi dává kamarádčin chlapeček, který jen o pět dní mladší než můj syn (taky kozoroh) a je to usměvavé pohodové dítko
Moje mamká je kozoroh a vztekloun není, naopak je hodně citlivá až precitlivela.
Vse si bere.
Já myslím, že rozdíly budou a také dost záleží na tom, kdy přesně se narodí, jaký má ascendent.
@radkka určitě do toho zasahuje hodně aspektů, nicméně pár věcí stejných u společných znamení objevuji.
@Far kozoroh je tchan-silene vztekly a general, ale ma smuku, ze prirozenou autoritu tedy nema, takze pokusy o generalstvi uspesne ignoruju ja i manzel a ostatni a jeho to privadi k silenstvi.Dvou a pullety syn je taky kozoroh a uz ted je jasne, ze general a vztekly bude taky, je uz ted.Ale je fakt, ze ja jsem rak a vztekla a general jsem taky, tak nevim, jestli to vypovida ![]()
@Far To moje maminka je taky usměvavá paní, než jí někdo šlápne na kuří oko. Nicméně zase si nenechá moc foukat do kaše, to se v dnešní době taky cení:-)
Já a bratr jsme oba býci a řekla bych že jsme dosti podobní, moje sestra a dcera jsou střelci a vždycky říkám střelec střelený ![]()
Tak dvě z mých tří dcer jsou kozorohové, dokonce jen s jednodenním odstupem, a jsou každá úplně jiná. Ta mladší je rozený generál a pěkný vztekloun a paličák. Ta starší je kliďas, introvert, jako dítě byla vzorná klidná holčička…tak si vyber ![]()
@pe-terka píše:
Tak dvě z mých tří dcer jsou kozorohové, dokonce jen s jednodenním odstupem, takže ascendent asi stejný. A jsou každá úplně jiná. Ta mladší je rozený generál a pěkný vztekloun a paličák. Ta starší je kliďas, introvert, jako dítě byla vzorná klidná holčička…tak si vyber
Děti mám 4 a vybrali jsme si asi ty nejzběsilejší znamení, máme taky malého kozoroha. ![]()
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.