Stejný duch už 3 dny

Anonymní
3.6.24 07:45

Stejný duch už 3 dny

Dobrý den dámy, dnes je to 17dpo, pričemž jsme se snazili opravdu poctivě kazdy den :) menstruaci očekávám tento pátek, ale sem netrpeliva tak sem si uz v sobotu delala test a byl tam patrný duch. Dnes jsem si delala dalsi a je tam take, ale nesílí. Je prakticky stejny, ale nejde mi pořádně vyfotit. Spíš vypadá jako stín. Myslíte, že muze byt jeste naděje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11836
3.6.24 07:57

Já na tom testu nic nevidím…17dpo už by rozhodně neměl být neviditelný duch. Ovulaci víš podle čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
3.6.24 07:58

Nic tam neni, 17dpo, jestli to vis presne, jsou skoro na testech dalnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35890
3.6.24 08:06

Nic tam není. To máš tak dlouhý cyklus když jsi 17dpo a menstruaci máš mít až za týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.6.24 08:07

17DPO a MS očekáváš v pátek? To je nějaká chyba, nebo máš tak extrémně dlouhou luteální fázi cyklu? 21 dní od ovulace do MS je už poměrně dost velký problém, nespletla ses? Obvykle je 12-16 dní max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5999
3.6.24 08:46

Ten test je negativní. U 17dpo už by měl být jasně pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
3.6.24 08:51

Snažit se každý den je hloupost. Ty spermie nedozrají za 24 hodin.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.24 08:52

Autor

Ješte jsem zkusila vyfotit na lepsim světle, ale asi mate pravdu. Ovulaci sleduju podle aplikace, moc priznaku kromě výtoku nemam, ale myslim, že to odpovida. Ovulace jsou ty fialove dny, v kroužku je den kdy je nejvyssi sance početí.

• Citovat
  • Upravit
11836
3.6.24 09:01

Aplikaci se nedá věřit…ovulace není x dní je to jeden okamžik tzn může být jen v jednom dni. Jestli chceš vědět přesněji kdy ovulaci máš tak si nákup ovulační testy ale za mě je to zbytečny..
Prostě mějte pravidelně sex tak aspoň 2× v průběhu týdne a testuj když máš spozdeni MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
3.6.24 09:05
@Anonymní píše: Více

Ahoj. To chápeš nesprávně. Fialově jsou vyznačeny plodné dny, to v kroužku je ovulace. Ještě bych to brala hodně s rezervou. Plodné dny jsou obvykle 2-3 dny před ovulací a max den po ovulaci, spíš jen v den ovulace. Vajíčko je schopné oplození maximálně do 12 hodin po ovulaci. Někdy se uvádí 24 hodin. Největší šance na početí je ze sexu den až dva před ovulací. Spermie si na vajíčko pár dnů počkají. Sex v den ovulace už bývá pozdě, pokud nevíš přesně hodinu ovulace. Možné to ale je. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.24 09:18

Autor

@Boo01 píše: Více
ahaaa takhle. Děkuji za vysvětlení. :) Popravdě by mě nikdy nenapadlo, že počít dítě bude tak slozite. :lol:
  • Citovat
  • Upravit
3659
3.6.24 09:21

Hele, není. :lol: Stačí mít sex každé 2-3 dny. Pokud Tě netlačí čas, nemáš nějaké zdravotní problémy nebo partner moc není na sex :lol:, tak zatím na kalendář kašli. Jak dlouho už se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5999
3.6.24 09:24

Když budete mít sex každé 2-3 dny, tak to složité není.
Jen ještě musí mít oplodněné vajíčko správné podmínky k zahnízdění. Šance k otěhotnění je u zdravého páru kolem 20-25%.
Někomu to vyjde hned, někomu za půl roku a někomu za rok.

Opravdu se nesleduj a testy dělej až po vynechání ms.
Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.24 09:24

Autor

@Boo01 píše: Více
oukej. Čas nás netlačí, jen bychom už hrozně chtěli. :) :) Tohle bylo vlastně první snažení.
  • Citovat
  • Upravit
3659
3.6.24 09:33

To chápu. :srdce: Já našla dvě čárky na testu za pět měsíců, co jsme se začali snažit. Byl to tak trochu šok. Stěhovali jsme se a já si říkala, že už jsem dlouho neměla MS. :lol: Tak ať se zadaří brzo! :mavam:

Edit: Na té jedne fotce, co jsi pak přidávala, je ten dušík hezky vidět. To vypadá nadějně. :dance: Zkus test za dva dny a bude jasno, pokud zesílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí